Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Gezondheid 15 januari 2018

Waarom moeders zich een dag voor zichzelf moeten gunnen (en dat doe je hier)

Denk even terug. Wanneer was de laatste keer dat je echt alleen en puur voor jezelf een aantal uren vrijmaakte? Zo’n dag dat je volledig ontspannen weer thuiskomt. Herboren omdat je jezelf verwend hebt met een beautybehandeling en met te veel fijne tassen. Een nieuwe garderobe hebt gescoord en goddelijk hebt geluncht. ‘Hé, waarom huil je nou?’ ‘Ja sorry, we snappen je volkomen. Verdorie, begin ik hier ook een beetje… snif.’

Ok, het hierboven geschetste scenario klinkt lichtelijk overdreven en op de schaal van wereldproblemen en huishoudelijke chaos bungelt tijd voor  jezelf en verwennerij redelijk onderaan. Maar laten we voor het goede gevoel eventjes aan onszelf denken. Deze week zat ik na een lange werkdag terug in de trein van Amsterdam naar Bussum. Een vijftal jonge meiden was duidelijk gaan shoppen en helemaal uitgelaten showden zij hun vondsten. Ik genoot mee en dacht terug aan de periode dat ik nog tijd had om iets voor mezelf te doen.

En dat is precies, wat ik af en toe nodig heb, om op te laden. Heerlijk shoppen in een van mijn favoriete winkels. Een beauty behandeling of haartreatment ondergaan bij een salon, want dat is zo ontzettend lekker voor lichaam en geest. Met een vriendin. Of gewoon alleen. En het is allemaal mooi met alle onderdelen van mijn leven die aan mij trekken. De kinderen, het huishouden, de verplichtingen, het werk. Het is weer tijd om tijd te claimen voor me, myself and I. En als ik daar zin in heb doe ik daar gewoon een dansje bij. Ha!

Hudson’s Bay en Aveda

Bij de nieuwe winkelketen van Hudson’s Bay kun je precies dat gevoel ervaren. Vlakbij de redactie waar ik werk is een fonkelnieuwe Hudson’s Bay geopend. Een lichte, ruimtelijke winkel. Met een top lunchtent bovenin het gebouw. En de Aveda Lilou Salon. Aveda is een heerlijk merk dat tijd en aandacht besteed aan de vrouw, met prachtige natuurlijke producten. Hoe lekker is het om eerst daar verwend te worden. Ga voor een fijne treatment voor je haar of pak uit met een knip- en/of kleurbeurt. Ook moet je hier zijn als je Aveda producten voor thuis wilt kopen. Ik laat zelf mijn haar altijd kleuren met Aveda producten en iedereen is altijd jaloers op mijn haarkleur.

lilou aveda
Aveda streeft de Green Ingrediënt Promise na, waarbij zo veel mogelijk ingrediënten natuurlijk zijn. En ze hebben op veel producten een Cradle2Cradle certificaat dat om duurzaamheid draait. Het gebruik van Aveda producten is niet alleen goed voor jouw huid en haar, maar ook voor de wereld waar wij in leven. Aveda gaat uit van de Ayurvedische filosofie; de traditionele Indiase geneeskunde. Deze filosofie gaat uit van de holistische benadering waarbij lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn. Evenwicht vormt de basis.

Als je nu naar de Aveda salon Lilou Ladies gaat stap je in de Aveda wereld en word je volledig in de watten gelegd volgens de holistische benadering. Speciaal voor Famme krijg je nu  een gratis intensive treatment ter waarde van € 15 als je een behandeling boekt. Verwennerij dus. Gebruik hiervoor de code LILOUFAMME.

Hudson’s Bay met een Aveda Store, Lilou Ladies Salon en Lilou Barber Shop zijn te vinden in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

In samenwerking met Aveda

Reageer op artikel:
Waarom moeders zich een dag voor zichzelf moeten gunnen (en dat doe je hier)
Sluiten