Janne Vogel
Janne Vogel Kinderen 24 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Wat moeders écht doen op hun (kind)vrije dag

Dat ene exclusieve Dagje Vrij Zonder De Kinderen. Je kijkt er al weken naar uit en hebt al precíes bedacht wat je allemaal gaat doen. Maar wat gebeurt er nou echt wanneer we eindelijk dat beetje me-time hebben?

Geef maar toe: als puntje bij paaltje komt, doen we vaak bar weinig. En dat is stiekem het heerlijkste wat er bestaat. We zetten hier een paar expectations vs. reality’s voor je op een rijtje.

Dit is wat er écht gebeurt op die vrije dag:

1.

Verwachting: Ik ga naar de spa, neem een heerlijke facial en hammam massage, en ga net zo lang in het warmwaterbad liggen weken tot ik herboren ben.

Realiteit: Ik ben moe dus ik doe wel gewoon een maskertje op ofzo. Daarna ga ik in mijn allerlelijkste pyjama op de bank zitten. Zin in.

2.

Verwachting: Date night! Eindelijk. Dineren in ons favoriete restaurant, lekker kletsen en daarna hete seks. Dit wordt een soort scène uit Fifty Shades, jongens. Let maar op.

Realiteit: De oppas heeft afgezegd dus we eten afhaalchinees op het aanrecht. We proberen te praten terwijl de kinderen de kinderen door ons heen zingen/gillen/huilen en weten dat het ‘m de komende maanden niet meer gaat worden. Stiekem is Netflixen op de bank ook niet zo héél erg. 😉

LEES OOK: 14 x dingen die (nogal) lastig zijn als je een peuter in huis hebt

3.

Verwachting: Ik ga naar de sportschool. Ik wil me goed voelen en heb die sexy nieuwe yogalegging, dus daar ga ik hoor!

Realiteit: Ik heb nog spierpijn van dat speelafspraakje van gister. Waarom naar de sportschool gaan als ik gewoon hier mijn nieuwe outfit aan kan trekken en vanaf de bank een online work out kan doen? Wacht, staat vandaag die nieuwe aflevering van Homeland online?

4.

Verwachting: Ein-de-lijk heb ik de tijd om iets cultureels te doen. Vond ik vroeger altijd zo leuk. Ik ga denk ik eerst even naar het museum en daarna koop ik een goed boek.

Realiteit: The husband moest opeens tóch werken, dus moest ik de kinderen meenemen. We werden gevraagd om het museum te verlaten nadat mijn peuter een woedeaanval had voor een bijzonder schilderij. Hadden ze blijkbaar nog nooit meegemaakt. Pfff.

5.

Verwachting: Tijd voor een avondje drankjes drinken met de meiden! Ik heb alleen nog een perfecte outfit nodig en föhn zo even m’n haar. Daarna is het tijd voor cocktails…

Realiteit: Iedereen heeft afgezegd en daar ben ik stiekem érg blij om. Heb m’n haar de hele nog niet gekamd en zit nog in mijn pyjama. Woehoe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Mom.me

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme