Kids 14 dec 2015 Iris Kodde

Moeite met het vinden van een babynaam? Doe dit vooral niet (of juist wél)

Het vinden van de juiste babynaam kan knap lastig zijn. Deze lerares kreeg de hulp van haar 4- en 5-jarige leerlingen en dat leverde deze bijzondere lijst op…

Julie Siakpere moest naar een doktersafspraak voor haar zwangerschap waardoor ze haar klas eerder moest verlaten dan normaal. Haar leerlingen begonnen zich af te vragen wat er aan de hand was. Om het te vertellen kwam Amy, de andere lerares van Julies klas, de dag daarna met een poster. Daar stond op: Krijgt Julie een meisje of een jongen? Hoe moet ze haar kind noemen?

babynamen

Het resultaat? Als het een meisje werd: Wanda, Allie, Sawyer, Lucy, Gracie, Anna, Tiny, Sally, Strawberry, Cindy Elf, Mama en Assie.

Wat betreft de jongensnamen waren de kinderen op dreef: Rooney, Dog, Grandma, Peter Pan, Race car, Potato, Henry, Balloon en Elephant. Ja, eh… Oordeel zelf.

Toen Julie het lijstje met namen zag, was ze verrast en moest erg hard lachen. Of tussen deze namen haar toekomstige babynaam zit? Wie weet!

Heb jij de hulp van anderen ingeschakeld bij het kiezen van een babynaam? Reageer op onze Facebook!

Lees ook: Keuzestress! Koppel start een online petitie om een babynaam te kiezen >

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Moeite met het vinden van een babynaam? Doe dit vooral niet (of juist wél)
Sluiten