Patricia van den Broek
Patricia van den Broek Lifestyle 15 september 2016

Moet je even zien: Ikea komt met rake video

Niet veel adverteerders wagen zich aan het onderwerp ‘scheiden‘. Maar een enkeling durft het wél aan. Zoals Ikea met deze rake video.

De boodschap van Ikea aan haar klanten is simpel: we willen jullie laten zien dat we jullie begrijpen, en niet alleen de zonnige kanten van jullie levens. Oké, voornaamste reden is natuurlijk zoveel mogelijk mensen die karren laten vullen (waarom koop je daar altijd meer dan je nodig hebt?) maar als je dat even blokt, is de video mooi en hartverscheurend tegelijk.

Ga je weer met je spullen

Als kind van gescheiden ouders zie ik mezelf net als dat jongetje ook weer gaan, weekendtas op de rug, met spullen slepen van het ene naar het andere huis en constant laverend tussen twee huizen, twee ouders, twee verschillende sferen. Als kind moet je je eigen plek opnieuw zien te verwerven.

Het jongetje in dit filmpje hoeft gelukkig alleen wat viltstiften in zijn logeertasje te kieperen, want dankzij de winkelketen heeft hij bij beide ouders precies hetzelfde kamertje. Check de mooie video hieronder:

Reageer op artikel:
Moet je even zien: Ikea komt met rake video
Sluiten