Kids 16 okt 2017 Soraya Vogelaar

Verwarrend en verrassend: man photoshopt zichzelf in zijn kinderfoto’s van vroeger

Wie een beetje handig is met photoshop, kan de leukste dingen creëren. Fotograaf Conor Nickerson brengt met behulp van photoshop zijn volwassen ik en zijn jonge ik samen in zijn kinderfoto’s. Het is zo goed gedaan dat wij even twee keer moesten kijken.

‘Terwijl ik door wat oude familiefoto’s van vroeger bladerde, vroeg ik me af hoe het eruit zou zien als ik mezelf nu erin zou photoshoppen’, vertelt hij aan Bored Panda. ‘Ik verzamelde al de oude hoeden en t-shirts die ik kon vinden.’

De beste vrienden

Voor zijn creatieve uitspatting, gebruikte hij zijn kinderfoto’s van 1997 tot 2005. Dat had nog best wat voeten in de aarde. ‘Ik moest veel spelen met de scherpte om ervoor te zorgen dat mijn foto’s van nu er net zo oud uitzagen. Het is best raar om het eindresultaat van alle foto’s te zien. Ik heb het gevoel dat mijn kinderversie en ik goed heel goed met elkaar zouden opschieten.’

kinderfoto's photoshop
kinderfoto's photoshop
kinderfoto's photoshop

LEES OOK: 13x retro kinderfoto’s waarvoor ze onze ouders nu bijna zouden ‘oppakken’

kinderfoto's photoshop
kinderfoto's photoshop
kinderfoto's photoshop

LEES OOK: 10x zo erg lijken jullie kinderen op jullie vroegere ik

kinderfoto's photoshop
kinderfoto's photoshop
kinderfoto's photoshop

Deze moeder photoshopt zichzelf op hilarische wijze in familiefoto’s

Bored Panda

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Verwarrend en verrassend: man photoshopt zichzelf in zijn kinderfoto’s van vroeger
Sluiten