Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Kids 16 okt 2017

Verwarrend en verrassend: man photoshopt zichzelf in zijn kinderfoto’s van vroeger

Wie een beetje handig is met photoshop, kan de leukste dingen creëren. Fotograaf Conor Nickerson brengt met behulp van photoshop zijn volwassen ik en zijn jonge ik samen in zijn kinderfoto’s. Het is zo goed gedaan dat wij even twee keer moesten kijken.

‘Terwijl ik door wat oude familiefoto’s van vroeger bladerde, vroeg ik me af hoe het eruit zou zien als ik mezelf nu erin zou photoshoppen’, vertelt hij aan Bored Panda. ‘Ik verzamelde al de oude hoeden en t-shirts die ik kon vinden.’

De beste vrienden

Voor zijn creatieve uitspatting, gebruikte hij zijn kinderfoto’s van 1997 tot 2005. Dat had nog best wat voeten in de aarde. ‘Ik moest veel spelen met de scherpte om ervoor te zorgen dat mijn foto’s van nu er net zo oud uitzagen. Het is best raar om het eindresultaat van alle foto’s te zien. Ik heb het gevoel dat mijn kinderversie en ik goed heel goed met elkaar zouden opschieten.’

LEES OOK: 13x retro kinderfoto’s waarvoor ze onze ouders nu bijna zouden ‘oppakken’

LEES OOK: 10x zo erg lijken jullie kinderen op jullie vroegere ik

Deze moeder photoshopt zichzelf op hilarische wijze in familiefoto’s

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bored Panda

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Verwarrend en verrassend: man photoshopt zichzelf in zijn kinderfoto’s van vroeger
Sluiten