Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Beauty 6 jun 2014
Leestijd: 1 minuut

Moet jouw man niet aan de baard?

Man met een baard. Toegegeven, we zijn er een beetje laat mee, maar na het lezen en zien van dit baardmans verhaal zijn we voorgoed overstag. Het scheermes gaat dit weekend nog de deur uit.

Zie hier het gladde gezicht van Jeffrey Buoncristiano. Na zijn verhuizing naar Brooklyn New York en een pijnlijke relatiebreuk (lees hier hoe je daar overheen komt) ging het roer om en het scheermes de deur uit. Hij kreeg zogezegd geen aha, maar een Bahaard-erlebnis.

Na een paar maandjes baardgroei plaatste hij een foto op Reddit en haalde daarmee de voorpagina en een heleboel aandacht.

Jeffrey legt diepzinnig uit dat hij eindelijk zijn ware zelf ontdekte

Het baard was van de dam en Jeffrey ging de straat op om zijn diepere baardgevoelens met de wereld te delen

Weer of geen weer, de baard was erbij

Met de baard groeide het zelfvertrouwen en dat werkte weer als bijen op honing en de vrouwen zoemden op hem af

Eigenlijk werd het leven gewoon beter met een baard. En een man met zelfvertrouwen en een beter leven, maakt ook een betere partner. Dus ladies, waar wachten jullie nog op? Nog niet helemaal overtuigd? Niet alleen Jeffrey doet het goed in een baard. Niet voor niets zijn er talloze populaire blogposts die gaan over baardmansen, tumblr pagina’s met de hotste mannen in baard en zelfs projecten waar 100 mannen gedurende 100 dagen met baard gefotografeerd worden.

En? Gaat jouw man aan de baard?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Moet jouw man niet aan de baard?
Sluiten