Janne Vogel
Janne Vogel Kinderen 17 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Dít is de mooiste geboortefoto van 2018 (en terecht!)

Marijke Thoen ging in 2016 al met de eerste prijs naar huis, maar maakte dit jaar weer de mooiste geboortefoto. De Belgische fotografe is naar eigen zeggen onopvallend aanwezig tijdens het geboorteproces, maar legt de emoties en sfeer die bij de bevalling komen kijken perfect vast. Ook voor deze foto hebben we maar één woord: wauw.

De International Association of Professional Birth Photographers bekroonde Marijkes foto tot de mooiste bevallingsfoto ter wereld.

Geboortefoto van het jaar

Ieder jaar wordt er een wedstrijd gehouden voor dé geboortefoto van het jaar, dit jaar georganiseerd door bovenstaande organisatie. Marijke eindigde voor de tweede keer op de eerste plaats met onderstaande foto.

Bijzonder feitje: op de foto die dit jaar werd gemaakt staat hetzelfde meisje als op de winnende foto uit 2016. Dit keer niet als pasgeboren baby’tje, maar als peuter die kennismaakt met haar nieuwe broertje. Hoe lief!LEES OOK: Deze krachtige geboortefoto werd verwijderd van Facebook. Terecht?

Over Marijke

Marijke is zelf moeder van een jongen en meisje en gepassioneerd geboortefotografe. Haar perfecte wapenuitrusting? In haar eigen woorden: ‘Respectvol, rustig, zacht, creatief, puur, echt, intuïtief, liefdevol, passonieel, toegewijd, en vastberaden.’ Wat haar geheim ook is, wij hóuden van haar foto’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme