Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Kinderen 5 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

5x de mooiste zachte poppen voor jouw kleine poppenouder

Poppen zijn er in alle soorten, maten en vormen. Voor de eerste kennismaking met poppen is een mooie zachte pop een goed idee. Deze zijn vaak lichter en bovendien fijner om mee te knuffelen. Daarom zetten wij vijf van de mooiste zachte poppen voor je op een rij.

Is jouw kind een papa of mama in spé? Voert hij al zijn knuffels en loopt hij het liefst de hele dag met een poppenwagentje rond? Dan is het tijd voor een eerste pop, en wij hebben wat fijne suggesties voor je.

Zachte poppen

Deze poppen zijn zo mooi dat we ze stiekem zelf ook wel willen hebben.

Lulla doll

Dit is niet zomaar een pop, nee deze pop komt met een hartslag en een ademhaling. Daarmee zou hij een rustgevende werking hebben op je kindje waardoor ze beter slapen. Daarnaast is de pop ook nog eens super zacht en gewoon heel erg mooi. Je koopt hem hier voor 61,66.

lulla
Bron: Pink or Blue

Olli Ella

Oh wat zijn wij verliefd op de Dinkum Dolls van Olli en Ella. Deze zachte en toch stevige poppen van katoen hebben lieve zachte haren die je zelfs in twee staartjes kunt doen. Ook dragen ze een lief luiertje onder hun modebewuste pakje. Wij zijn fan. Je koopt de pop hier voor 59,-.

olli ella
Bron: De Gele Flamingo

Lilliputiens

Deze lieve zachte pop heeft zelfs een eigen flesje waarmee jouw poppenouder hem kan voeden. Ook handig: door zijn “standaard poppenmaat” past hij heel veel poppenkleertjes van andere merken. Je koopt de pop hier voor 34,99.

lilliputiens
Bron: Pink or Blue

Haba

Hoe leuk is deze jongenspop, een zachte pop met een stoer karakter. Zijn haren zijn heerlijk om doorheen te kroelen en door zijn verzwaarde onderlijf kan hij ook rechtop blijven zitten. Een echte aanwinst voor je poppenfamilie. Je koopt hem hier voor 30,95.

haba
Bron: I love speelgoed

Hoppa

Dit poppetje doet ons denken aan een echte “Waldorf pop” hij is gemaakt van natuurlijke materialen en heerlijk zacht om mee te knuffelen. Je kunt hem zelf aan en uitkleden met de schattige gebreide kleertjes. Je haalt hem in huis voor 39,95.

hoppa
Bron: Kleine Zebra

Lees ook:

Geven met een goed gevoel: dit zijn de nieuwste merken voor duurzaam speelgoed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme