Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kinderen 15 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Deze comfortabele Motherhoodie wíl je (mega tip voor als je borstvoeding geeft)

Ain’t no hoodie like The Motherhoodie! Een trui waar je de hele winter (en veel langer) in wilt wonen. Een hoodie voor alle moeders: duimgaten voor warme handen én een verborgen rits zodat je makkelijk borstvoeding kunt geven. What?!

De Motherhoodie

Florine Duif (oprichtster van The Mompany) vond dat praktische kleding voor moeders vaak een beetje versuft is, daarom kwam ze met The Motherhoodie. De hoodie is oversized en gemaakt van organic katoen en polyester (zodat de trui langer mooi blijft). Er zitten gaten in de mouwen waardoor je ook achter de kinderwagen of op de fiets ook je handen warm kunt houden. Ook leuk: als je borstvoeding geeft zit er een verborgen rits boven de kangaroo pocket zodat je heel makkelijk borstvoeding kunt geven in het openbaar – zonder je helemaal uit te hoeven kleden en kou vat. De trui is niet bedoeld omdat je je zou moeten schamen om borstvoeding te geven in het openbaar – helemaal niet – maar om het jezelf zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Je kunt de trui overigens ook aan als je geen borstvoeding geeft, juist door de verborgen rits! Wij zijn in ieder geval fan 😉

De hoodie is oversized en verkrijgbaar in de maten XS/S en M/L. Hij valt ruim, dus je past hem sowieso – ook als je negen maanden zwanger bent. Nog leuker: als je hem nu bestelt, krijg je ook nog eens een gratis armbandje bij. Je vindt de trui hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme