Sterre Touw
Sterre Touw Gezondheid 4 jan 2018

6 musthaves waar de koukleumen onder ons heel blij van worden

Wordt jij ook gek van die constante kou-rillingen en voelen je handen vaak aan als ijsklompen? Voor de koukleumen onder ons zijn er een paar dingen die we maar al te graag in huis halen.

Voor sommige mensen kan kou echt ondraaglijk zijn. Gelukkig kun je nu een aantal producten aanschaffen die je de winter door helpen.

LEES OOK:  Altijd koude handen? Deze handwarmers hou je gewoon de hele dag aan

1. Een draagbare verwarming

€ 40,- via Amazon

Hebben! Deze kun je lekker mee naar kantoor slepen. Vervolgens weer terug naar je slaapkamer en de volgende dag weer opnieuw naar kantoor. Hij verwarmt de hele ruimte voor je, super handig!

koukleumen

2. Een verwarmde mok

€ 145,- via Amazon

Deze verwarmde mokken zijn briljant. Ze zorgen ervoor dat je koffie of thee urenlang op dezelfde warme temperatuur blijven. Heerlijk!

koukleumen

3. Fluffy inlegzolen

12,- via Amazon

Of je ze nou wel of niet hebt gedragen; ugg-schoenen zien er altijd heerlijk warm uit. Ze zijn alleen een beetje uit de mode geraakt. Daarom zijn er nu ugg-inlegzolen die je in elke schoen kan leggen. Zo blijven je voeten heerlijk warm.

koukleumen

4. Een verwarmd kussen

€ 33,- via Brookstone

Dit verwarmde massagekussen is de hemel op aarde. Hij wordt warm en masseert ook nog eens lekker je hoofd! Nooit meer uit bed dus.

koukleumen

5. Een verwarmde badkamermat

€ 60,- via YLiving

Het moment dat je de warme kraan moet uitdraaien om je af te drogen is in de winter verschrikkelijk. Daarom is deze mat de oplossing die je nodig hebt. De badmat houdt je voeten heerlijk warm terwijl jij je afdroogt.

koukleumen

6. Een handdoekverwarmer

€ 140,- via Amazon

Een handdoekverwarmer is misschien niet heel noodzakelijk maar het zorgt er wel voor dat je tenminste lekker warm blijft als je de douche verlaat.

koukleumen

LEES OOK: 12 x problemen die vrouwen die het altijd en eeuwig koud hebben sowieso herkennen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
6 musthaves waar de koukleumen onder ons heel blij van worden
Sluiten