Redactie
Redactie Persoonlijk 19 jun 2021
Leestijd: 5 minuten

Nachtboek van Maud #55: Gaan we seks hebben in deze foute disco?

Sam heeft Maud meegenomen op verrassingsvakantie naar Mallorca. De twee kunnen wel wat ontspanning gebruiken na al hun sores in Nederland en genieten dan ook volop. Natuurlijk gaat er wel het een en ander mis (zo wordt Maud gebeten door een kwal en hebben de twee de haai in Mallorca van heel dichtbij meegemaakt), maar er is ook genoeg leuks. Zo gaan ze samen stappen in een foute club. Maar dan komt Sam opeens met een zakje met een pil tevoorschijn. ,,Maud, eerlijk zeggen hoor. Maar ik heb net een klein beetje XTC op de kop getikt. Daniel gebruikt het vaker. Zullen we het proberen?”

Vorige aflevering teruglezen? Sam pakte mijn hand en trok me mee naar een donker hoekje

De verleiding is groot

Ja, ik weet het. Als je veilig in Nederland zit heb je altijd het idee dat je zoiets nooit zal gaan doen; drugs gebruiken in het buitenland. Als ik dan van die nieuwsberichten lees over opgepakte Hollanders die in een vies klein celletje aan het wegkwijnen zijn omdat ze een jointje hebben gerookt en zijn betrapt, dan denk ik altijd: hoe dom kun je zijn?! Maar nu ik zelf in een club op Mallorca sta en Sam de xtc-pillen al in zijn hand heeft, vind ik het toch wel een stuk verleidelijker allemaal.

Hij heeft de pillen al, is nog niet opgepakt… We kunnen ze dan maar beter gewoon nemen, want dan is de kans dat we worden betrapt op drugsgebruik denk ik stukken kleiner! ,,Ja, lijkt me leuk”, zeg ik met een glinstering in mijn ogen. Ik pak het zakje uit zijn handen, bijt er een stukje vanaf en geef de rest aan hem. Met een beetje water slik ik het door en zie ik ondertussen dat Sam hetzelfde doet. En nu is het maar wachten tot het werkt…

Melig op de dansvloer

We gaan terug naar de dansvloer en beginnen een beetje melig te worden. De muziek hier is echt niet te harden, dus hoe maffer de lyrics, hoe meer Sam en ik als een stel idioten beginnen te dansen. En de werking van het keihard lachen, de gekke bewegingen en de jolige muziek zorgen ervoor dat we de xtc al na een half uur beginnen te voelen.

Ik voel dat ik misselijk word, iets wat mij altijd gebeurt als ik drugs neem heb ik gemerkt. Sam kijkt me een tikkeltje ongerust aan als ik moet kokhalzen, maar ik probeer hem gerust te stellen. ,,Anders gaan we even buiten zitten”, zegt Sam terwijl hij me aan mijn arm al richting de uitgang trekt.

Even later zitten we op een stoepje en voel ik binnen no time de drugs door mijn aderen gieren. Ook bij Sam gaat het behoorlijk goed zo te zien, want zijn ogen zijn groot en hij kijkt me met een zachte blik aan. ,,Maud… ik ben zo gek op je. Hoe kan het dat we af en toe toch zo met elkaar overhoop liggen. Als ik je hier zo zie dan wil ik niets anders dan met jou zijn.”

Ik voel zijn hand op mijn rug en kruip iets dichter tegen hem aan. We beginnen te zoenen. Eerst is het kussen, maar al snel gaat het over in een innige tongzoen. Aan mijn benen voel ik dat mijn energie alleen maar stijgt. ,,Zullen we de dansvloer op?” vraag ik hem een paar minuten later. ,,Dit gezoen is heerlijk, maar ik wil stiekem ook even keihard dansen!”

Dansen kan zo ook wel

Sam stemt met een grote glimlach toe. Als we de club weer inlopen en ik me naar de dansvloer wil haasten, trekt hij opeens weer aan mijn arm en duwt hij mij in een zijgangetje van de club tegen de muur aan. Wederom begint Sam mij intens te zoenen. ‘Ach, dansen kan zo ook wel’, bedenk ik me terwijl ik mijn armen om zijn nek heen leg en stevig terug zoen.

Sam draait me een kwartslag om, zodat ik met mijn rug tegen een deur aan sta en mensen die de gang in komen alleen zijn rug zien. Ik voel hoe zijn tong van innig zoenen overgaat naar geil zoenen (snappen jullie wat ik bedoel? Met een beetje extra gekreun en gehijg dus) en merk dat ik opgewonden word.

,,Sam, wat ben je van plan?” fluister ik als hij mijn lippen een seconde loslaat om me in mijn nek te kussen. ,,Niks hoor lief”, fluistert hij terug, maar ondertussen voel ik zijn hand onder mijn rokje glijden. Meen je dit? Gaan we seks hebben in een gangetje in deze überfoute discotheek?!

Oké seks wordt het denk ik niet, maar Sam weet op handige wijze de binnenkant van mijn slipje te bereiken zonder dat iemand het zou kunnen zien als hij of zij de gang in kijkt. Terwijl zijn vingers daar beneden hun werk doen probeer ik mezelf staande te houden en niet in elkaar te storten van genot.

Sam doet dat ook handig door mijn benen een soort van klem te zetten en af en toe afstand te nemen. Hij doet dan net alsof we een gesprek aan het voeren zijn en zo ziet het er van een afstand waarschijnlijk ook uit, maar ondertussen moedigt hij me voornamelijk aan om tot een hoogtepunt te komen. En ik geloof dat ik daar niet ver vanaf zit…

Dan besluit Sam opeens te stoppen. ,,NOU, wat doe je nu…” zeg ik jammerend terwijl ik zijn hand terug probeer te begeleiden. Maar Sam duwt me zachtjes aan de kant en trekt aan de deurklink van de deur waar we net tegenaan stonden. ,,Ik ben even heel benieuwd wat hierachter zit Maud…” zegt hij met een ondeugende lach op zijn gezicht.

Eerdere afleveringen teruglezen? Lees hier alle nachtboeken van Maud 

Wie is Maud?

„Hoi, ik ben Maud (19). Waar de een postzegels of Efteling-laven verzamelt, spaar ik spannende ervaringen en houd in mijn dagboek – uh nachtboek – mijn laatste avonturen én veroveringen bij. Elke week geeft Metro een kijkje in mijn turbulente (studenten)leven.”

Het nachtboek van Maud verscheen eerder op Metronieuws.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Nachtboek van Maud #55: Gaan we seks hebben in deze foute disco?
Sluiten