Redactie
Redactie Persoonlijk 26 jun 2021
Leestijd: 6 minuten

Nachtboek van Maud #56: ‘We zijn de club uitgezet vanwege een sekspartij’

Sam heeft Maud meegenomen op verrassingsvakantie naar Mallorca. De twee kunnen wel wat ontspanning gebruiken na al hun sores in Nederland en genieten dan ook volop. Als ze een avondje gaan stappen in een foute Spaanse club komt Sam ineens met een zakje met XTC aan. Ze besluiten een klein beetje te gebruiken en hebben de avond van een leven. Sam neemt Maud mee naar een donker hoekje en een intense zoenpartij volgt. Sam duwt Maud zachtjes aan de kant en trekt aan de deurklink van de deur waar ze eerder tegenaan stonden. ,,Ik ben even heel benieuwd wat hierachter zit Maud…” zegt hij met een ondeugende lach op zijn gezicht.

Vorige aflevering teruglezen? Gaan we seks hebben in deze foute disco?

Wat een dag

Wat een avond, wat een nacht, wat een dag! Goed, laat ik bij het begin beginnen. Sam duwde de deur open en zoenend liepen we naar binnen naar een donkere ruimte. Ik denk een soort extra zaal voor privé feesten. ,,Ik had al gezegd dat deze disco club best wel fout was toch?”

In het midden stond een podium met daarboven een grote glimmende discobal, er was een bar en een paar loungebanken met rode fluwelen bekleding. En er stond een paal op het podium. Ja, op klaarlichte dag zou deze ruimte me aan een pornofilm moeten denken, maar nu in het donker, met de nodige middelen in mijn lichaam was het eigenlijk gewoon superspannend.

Donker en licht

Sam tilde mij op en terwijl ik mijn benen om zijn heupen klemde liep hij met mij naar het podium. Het was donker, maar er was nog genoeg licht om elkaar te kunnen zien. Ik had al gehoord dat seks met bepaalde drugs extra lekker kan zijn en daar was niets aan gelogen.

In mijn hoofd had het mij best sexy geleken om een beetje sensueel in die paal te gaan hangen, maar ik kon gelukkig nog wel bedenken dat er een grote kans zou zijn dat ik van het podium zou flikkeren. Die paal heb ik lekker gelaten voor wat het was.

Maar waar Sam en ik normaal altijd de kleding van elkaars lijf rukken, besloot ik het nu eens heel langzaam aan te doen. Sam was aangenaam verrast door mijn mini streaptease en dat was duidelijk te merken in zijn bedprestaties.

Ik was natuurlijk al best high, maar wist meerdere malen een hoogtepunt te beleven. De vrijpartijen met Sam zijn eigenlijk altijd vrij intens, maar dit was tot nu toe wel echt de meest bijzondere. Net op het moment dat ik mijn tweede hoogtepunt beleefde ging het licht aan..

Niet zo buenos

Ik zat nog zo in mijn ‘element’ om het maar te zeggen, dat ik het niet door had. Maar aan Sam zijn lichaam merkte ik direct dat er iets was.. Hij duwde mij van zich af en pas toen ik voetstappen hoorde had ik door dat er iets niet helemaal Buenos was.

Fuck, niet letterlijk, maar wel figuurlijk. ,,Que pasa, que pasa!?” Er kwam een beveiliger onze kant op lopen en alhoewel mijn Spaans niet helemaal je van het is, kon ik wel begrijpen dat de beveiliger alles behalve blij was. Ik griste snel mijn jurkje van het podium en trok hem aan.

Ik weet niet of het door de xtc kwam, maar ik moest keihard lachen. Sam stond in zijn onderbroek op het podium en toen ik beter keek bleek dat ik mijn jurkje binnenste buiten aan had. Sam was hevig in discussie met die Spaanse beveiliger. Ik stond er een beetje bij en keek er naar.

Ik wist dat het niet verstandig zou zijn als ik de beveiliger zou aankijken, mijn blik zei genoeg. Of nouja de stand van mijn ogen. De beveiliger gebaarde dat we hem moesten volgen en niet veel later werden we de club uitgezet. Oops!

Slappe lach

Eenmaal buiten kreeg Sam ook de slappe lach. Achja, de muziek werd toch al minder. In de hotelkamer hebben we onze afterparty voortgezet. We begonnen met een zoensessie op het balkon, daarna gingen we uitgebreid douchen en tegen de tijd dat we in bed lagen zaten de eerste hotelgasten al aan hun ontbijt, ik gok dat het een uur of 9 was.

In the heat of the moment waren we vergeten om een wekker te zetten en dat is precies waar het fout is gegaan. Om 12 uur werd ik wakker van geklop op de deur! Wie kon dat nou zijn? Totdat ik me besefte dat we vandaag hadden moeten uitchecken, onze vlucht ging om 3 uur!

Als we netjes 2 uur van tevoren op het vliegveld wilde zijn, dan hadden we ehh 5 minuten geleden al in een taxi moeten zitten. Als twee razende Roelanden hebben we alle kledingstukken in onze koffer gegooid, taxi gefixt en uiteindelijk waren we nog om half 2 op het vliegveld.

Zal je altijd zien: vertraging. Sam en ik hadden nog iets gegeten en ik kreeg ineens intense honger. We besloten bij de Burger King maar even goed te ontbijten. Ondertussen zat ik een beetje doelloos op mijn telefoon te kijken. Ik had de afgelopen week mijn WhatsApp een beetje links laten liggen, omdat ik echt even weg wilde zijn. Jessie had kennelijk vannacht allerlei verhalen geappt. Ze had kaartjes voor ons voor Lowlands kunnen regelen (Yeaasssss), ze had ruzie gehad met Dylan en “nog iets met Fredje, maar dat vertel ik nog wel”. Ik was te brak om me er druk over te maken.

Heimwee

Ik heb sowieso altijd al moeite om een vakantiebestemming te verlaten, maar deze week met Sam was echt goud waard. We hebben zoveel lol gehad en Sam is echt een van de liefste jongens die ik ken. Ik werd ineens overladen door emoties en voelde een traantje opkomen.

Sam had niks door want die was druk bezig om nog een aantal Netflix series te downloaden. Toen Sam opstond om een servetje te pakken viel er iets uit zijn zak! Een zakje met nog een klein beetje XTC!! ,,Sam!” Schreeuwde ik! De hoeveelheid xtc was echt minuscuul en je had een vergrootglas nodig om het te kunnen zien. Maar goed xtc blijft xtc en ik denk niet dat de douane-meneer heel blij zou zijn met deze souvenir. Sam strikte zijn veter en pakte nonchalant en zakje op, om het vervolgens in de prullenbak te kieperen. Niet veel later werd ons vluchtnummer omgeroepen en na twee uur vertraging zouden we eindelijk gaan vliegen.

Ik had mij al helemaal ingesteld om lekker te gaan slapen tijdens de vlucht. Maar toen ik het vliegtuig instapte schrok ik mij rot. In het gangpad naast onze stoelen zat iemand die ik liever niet had willen zien….

Eerdere afleveringen teruglezen? Lees hier alle nachtboeken van Maud 

Wie is Maud?

„Hoi, ik ben Maud (19). Waar de een postzegels of Efteling-laven verzamelt, spaar ik spannende ervaringen en houd in mijn dagboek – uh nachtboek – mijn laatste avonturen én veroveringen bij. Elke week geeft Metro een kijkje in mijn turbulente (studenten)leven.”

Het nachtboek van Maud verscheen eerder op Metronieuws.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Nachtboek van Maud #56: ‘We zijn de club uitgezet vanwege een sekspartij’
Sluiten