Erop uit 16 okt 2014 Redactie

Nadat zijn zoontje ziek werd, wilde deze vader ieder moment vastleggen

Fotograaf Adrian Murry en zijn vrouw Michelle kregen een tijdje terug de schrik van hun leven: hun 10 maanden oude zoontje lag levenloos in z’n wiegje. Godzijdank kwam de kleine Emeron weer bij in het ziekenhuis, maar eenmaal thuis wilde Adrian zijn talent inzetten om de jeugd van zijn zoontje te vereeuwigen.

Het resultaat is de sprookjesachtige fotoserie ‘Moments’. De hartstilstand van Emeron maakte grote indruk op de familie: het leven is onvoorspelbaar en we moeten dankbaar zijn voor de tijd die we samen zijn. De foto’s zijn gemaakt in een bosrijke omgeving en niet in scene gezet. De mooiste kenmerken van de jeugd, zoals onschuld en nieuwsgierigheid, komen hierin prachtig naar voren:

Inmiddels heeft de kleine Emeron geen medicijnen meer nodig en kan hij zorgeloos spelen met zijn kleine broertje.

Voor meer mooie verhalen en foto’s kun je de fotoserie over het autistisch meisje Iris met haar therapie-kat of de serie over troostende knuffels eens bekijken.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Nadat zijn zoontje ziek werd, wilde deze vader ieder moment vastleggen
Sluiten