Sterre Touw
Sterre Touw Kids 22 jan 2018

Deze vader is een nanny die we allemaal voor onze kinderen willen (en dat staat op camera)

Niet alle moeders hebben blindelings vertrouwen in hun partner als het gaat om het oppassen op hun kinderen. Veel vaders doen vaak de gekste dingen als mama een keer niet thuis is. Maar toen Rujeana haar man op de nanny-camera zag kon ze haar ogen niet geloven.

Een tijd geleden had de familie een camera in de woonkamer geïnstalleerd zodat oma, ook als ze niet op bezoek was, toch met de kinderen mee kon kijken. Toen Rujeana de camera een dag vergeten was uit te zetten, bleef de camera die hele dag draaien. En dat was maar goed ook.

LEES OOK: Deze vader meet op een geestige manier de lengte van zijn baby

Lang leve de nanny-camera

Hoewel ze wist dat haar man die dag op zou passen, kon ze het toch niet laten om een kijkje te nemen in de beelden. Gewoon om te kijken hoe het met ze ging. Ze had verwacht dat de kinderen lekker aan het spelen waren, maar toen ze het beeld aanzette, stuitte ze op de fantastische dansmoves van haar partner. De video is hilarisch en tegelijkertijd hartverwarmend.

LEES OOK: Deze vader schreef een hilarisch verslag over ochtend alleen met zijn 5 kinderen

Dansmoves

De man van Rujeana ging samen met zijn kindjes helemaal uit zijn dak op het nummer ET van Katy Perry nadat hij de wasmand op tafel had gezet. Toen zijn oudste dochter bezig was met een karaoke-spel kon hij het niet laten om even in te springen. Het kleine zusje genoot ook duidelijk van haar vader. Met gekke dansbewegingen op het ritme van de muziek maakte hij er een hele show van met de pompons van zijn dochter. Groot gelijk, want karaoke is nou eenmaal veel leuker dan de was doen. De video ging uiteraard viral en werd meer dan 12 miljoen keer bekeken.

Bekijk de video hieronder en maak je klaar voor de slappe lach:

Reageer op artikel:
Deze vader is een nanny die we allemaal voor onze kinderen willen (en dat staat op camera)
Sluiten