Nederlandse Jasper wil drop kopen voor zwangere vriendin, maar komt bedrogen uit

Als je zwanger bent heb je soms trek in de meest rare dingen. Die je dan ook à la minute wil eten. Zo ook Amber, de zwangere vriendin van Jasper van Dorp. Zij had trek in specifieke dropjes, maar toen Jasper de zak met de bewuste Engelse drop voor haar kocht, bleken juist die dropjes te ontbreken. Hij schreef de fabrikant een hilarisch briefje via Facebook.

Trek in gekke dingen

‘Ze heeft een dikke buik, moet vaak naar de wc en heeft spontaan trek in de meest gekke dingen’, begint hij zijn tekst aan drop fabrikant Klene. ‘Als man sta je hier machteloos naast. Tijdens de bevalling kun je tenminste nog mee puffen. Daarvoor bestaat je rol vooral uit begripvol zijn en naar de winkel rennen zodra zo’n gekke ‘ik heb NU trek in blabla’ de kop op steekt.’

Drop met wit erin

Dat moment stak toen dus de kop op. Jasper werd naar de supermarkt gestuurd voor Engelse drop. Amber houdt specifiek van ‘de staafjes met wit erin’. In de supermarkt stond Jasper voor het schap en koos voor de mixzak van Klene. ‘Altijd goed, dacht ik. Maar wat bleek tot onze grote schrik toen de zak eenmaal open ging: er zaten helemaal geen zwarte staafjes met wit erin in de zak! Terwijl het op de foto op de voorkant wemelt van die dingen.’ Om het nog even te verduidelijken voegde Jasper een foto toe waarop hij de staafjes met wit aanwijst met pijlen.

Gummy-dingen

Daarna richt hij zich tot Klene: ‘Beste Klene, ik voel me nu nog nuttelozer dan voorheen. Zijn jullie het met me eens dat de foto misleidend is? Nu moeten we wachten tot mijn vriendin spontaan trek krijgt in geel-zwart-witte drop, of roze desnoods. Trouwens, over roze gesproken. Die gummy-dingen met roze spikkels staan ook op de voorkant, maar die zitten er OOK niet in. Ik denk dat ik wel weet waar mijn vriendin binnenkort spontaan trek in krijgt, Klene.’

Wel heel lekker

Zijn brief, die al duizenden keren geliket is, sluit Jasper af met het vriendelijke verzoek de afbeelding op de zak aan te passen, of liever nog, de inhoud ervan. Wel drukt hij de fabrikant nog even op het hart dat hun dropjes verder wel heel lekker zijn. Klene reageerde meteen en stuurt Jasper en zijn vriendin een zak waarin alleen maar Ambers favoriete staafjes zitten, die met wit erin. Eind goed, al goed!

De volledige brief van Jasper lees je hier:

Haha! De meest bizarre cravings van zwangeren vastgelegd in een fotoserie

Facebook Klene

Reageer op artikel:
Nederlandse Jasper wil drop kopen voor zwangere vriendin, maar komt bedrogen uit
Sluiten