Er komt een Nederlandse Netflix serie die je meteen wil bingewatchen

Jawel, je leest het goed! Netflix komt met een Nederlandse Original. De serie heet Undercover, en gaat over één van de grootste drugsproducenten van de wereld. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap en Tom Waes en belooft een ware hit te worden.

Oke, Undercover is niet helemaal Nederlands, onze zuiderburen werken er ook aan mee. Het is namelijk een co-productie tussen Nederlandse en Belgische productiebedrijven, en de verhaallijn is gebaseerd op een reeks waargebeurde verhalen. In de serie krijg je een spannend kijkje in het leven van drugshandelaar Ferry Bouman, een man die een comfortabel leven lijdt in zijn villa op de grens van België en Nederland. Twee undercoveragenten zijn hem echter op het spoor en hebben maar één doel: zijn netwerk oprollen. Dit zorgt ervoor dat zijn relaxte leventje drastisch verandert.

LEES OOK: Dit is wanneer de beste series op Netflix komen

Nog even geduld…

Wil je een beetje een idee krijgen van wat je kunt gaan verwachten? Kijk dan de series Vermist, Aspe of Spitsbroers terug. Deze zijn geschreven door de Vlaming Nico Molenaar, dezelfde schrijver als van Undercover. Dat zorgt er meteen voor dat je voorlopig wat te doen hebt, want je moet nog wel even wachten. Undercover staat namelijk pas vanaf 2019 op Netflix.

Licht je wederhelft alvast maar in; samen Netflixen is namelijk hartstikke goed voor je relatie

Reageer op artikel:
Er komt een Nederlandse Netflix serie die je meteen wil bingewatchen
Sluiten