Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Erop uit november 30, 2016

Net getrouwd stel doet openingsdans op unieke locatie

De net getrouwde Jeff en Rebecca Payne uit Amerika waren op weg naar hun eigen trouwfeest, toen ze vast kwamen te staan in een enorme file op de snelweg. En wat doe je dan, als je zeker weet dat je te laat bent voor de openingsdans?

Precies, dan verplaats je die dans gewoon! Volgens het koppel kwamen er in de file een motorrijder voorbij, die de trouwjurk van Rebecca zag. Hij feliciteerde het stel en vroeg waar ze op dat moment eigenlijk hadden moeten zijn. Het stel antwoordde dat ze op dat moment waarschijnlijk hun openingsdans aan het doen waren. De blijkbaar romantisch aangelegde motorrijder stelde voor die openingsdans dan gewoon middenin de file te doen.

Dansen kan overal

Gewoon op de snelweg

Jeff en Rebecca vonden het een goed idee en omdat de meeste trouwgasten ook in de file stonden, gingen ze ervoor. Een van de omstanders vond het nummer When You Say Nothing At All van Alison Krauss op Spotify, waar het stel vervolgens op danste. Gelukkig was de trouwfotograaf ook ter plekke, die het spektakel vastlegde. Een openingsdans om nooit meer te vergeten!

Over een spectaculaire openingsdans gesproken: Professioneel danser en zijn getuigen breken de bruiloft af met hun dans >

YouTube

Reageer op artikel:
Net getrouwd stel doet openingsdans op unieke locatie
Sluiten