Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Work & Life 29 jan 2018

Netflix Disney films: deze titels kun je verwachten in 2018

Van zuinig zijn heeft Netflix niet gehoord, want er komen maar liefst zes nieuwe Disney films online, verspreid over dit jaar.

Netflix en Disney

Dit is het jaar om nog even te genieten van Disney films op Netflix, want in 2019 zullen de twee niet meer samenwerken. De geruchten gaan dat Disney een eigen streamingplatform zal beginnen, waar de films bekeken kunnen worden. Inclusief Marven en Star Wars.

Anyway, zo laat is het nog niet, dus delen we je graag al het moois wat je dit jaar van Disney kunt bekijken op Netflix. Zowel oud als nieuw!

1. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Netflix release: de geruchten gingen dat de vijfde Pirates-film (ook bekend als Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge) al eind januari online zou komen, maar dit is nog niet het geval. Even afwachten dus.
In Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales gaat kapitein Jack Sparrow op zoek naar de Drietand van Poseidon, om zijn oude aartsvijand kapitein Salazar te verslaan.

2. Cars 3

Netflix release: februari 2018
Veel mensen vonden de tweede film van Cars een tikkie teleurstellend, maar dat beloven ze in de derde film helemaal goed te maken. We zijn benieuwd.

3. Jagga Jasoos

Netflix release: maart 2018
Jagga, een verlegen jongen, woont in een ouderwets klein dorpje samen met zijn ongeluk-aantrekkende vader Bagchi. Wanneer Jagga opgroeit, stuurt zijn vader hem naar een kostschool, voordat hij plotseling op mysterieuze wijze verdwijnt. Het enige contact dat Jagga met zijn vader heeft door de jaren heen, is een videoband die hij met de post krijgt elk jaar op zijn verjaardag. Wanneer Jagga’s vader geen videoband meer stuurt, gaat Jagga op avontuur om het mysterie op te lossen.

4. Coco

Netflix release: juni 2018
Coco is de tweede Pixar film van 2017 en gaat over de Mexicaanse Miguel. De jongen is twaalf jaar oud en leeft op het Mexicaanse platteland. Hij ontdekt een familiegeheim waarmee hij contact kan leggen met zijn overleden voorouders. Spannend!

5. A Wrinkle in Time

Netflix release: september 2018
In A Wrinkle in Time, gebaseerd op de geliefde roman van Madeleine L’Engle, volg je Meg die reizend via een rimpeling van tijd en ruimte samen met drie hemelgidsen op zoek gaat naar haar vermiste vader.

6. Dolphins

Netflix release: oktober 2018
Een wildlife film over het leven onder water. De film zit vol met indrukwekkende beelden die een perfect plaatje geven van de grootste dieren in de zee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Netflix Disney films: deze titels kun je verwachten in 2018
Sluiten