Gina Koninkx
Gina Koninkx Work & Life 3 okt 2019
Leestijd: 4 minuten

Middagje Netflixen met de kids? Deze 10 films zijn leuk voor alle leeftijden

Druilerig weer of niet: een middagje Netflixen met de kids is áltijd een goed idee. Worden ze lekker rustig van en dan kun jij ook even lekker onderuitzakken op de bank. Pak er, nu de herfst er is, een lekker warme deken en kop chocolademelk bij en jullie zijn good to go. Geen inspiratie? Deze 10 films die op Netflix staan zijn leuk voor het hele gezin.

Het is wel zo leuk als jullie een film opzetten die geschikt is voor het hele gezin. Deze tien films van Netflix zijn in ieder geval ook nog leuk voor jou. Kinderfilms zitten namelijk bomvol volwassen grappen en dat is eigenlijk best hilarisch.

Netflix films voor kinderen

Vet herkenbaar: jullie zitten klaar om te Netflixen en worden het maar niet eens over de film. Wij helpen je een handje want deze lijst van Netflix films is leuk voor het hele gezin. Scheelt heel veel drama.

1. Baas in eigen bos

Grizzlybeer Boog woont samen met zijn baasje in een prachtig stadje een echt huisdierenleven. Vrij uitzonderlijk en niet iedereen is daar blij mee. Boog leert eland Elliot kennen, raakt daardoor in de problemen en op dat zelfde moment wordt het jachtseizoen op de dieren geopend. Een leuke film voor jong en oud.

Open Season Scared Silly // Trailer (NL sub)

DVD & BLU-RAY OP 16 MAART 2016 Elliot, Boog en al je favoriete bosbewoners zijn terug in een spiksplinternieuw, grappig avontuur, BAAS IN EIGEN BOS 4! Als zowel mens als dier gelooft dat er een weerwolf in het Timberline bos rondwaart, grijpt voormalig jager Shaw de kans om het jachtseizoen weer te openen.

2. De Smurfen 2

Het vervolg op de eerste film ‘De Smurfen’ en bovendien echt hilarisch. Boze tovernaar Gargamel probeert de Smurfen te klonen en hoopt daarmee de echte Smurfen te lokken. Hij komt er alleen achter dat Smurfin daarvoor nodig is. Hij kidnapt haar maar denk maar niet dat Grote Smurf het daarbij laat zitten. Een film die leuk is van begin tot eind.

De Smurfen 2 | trailer

In het vervolg op de 3D live-action en animatie familiefilm, De Smurfen, creëert de boze tovenaar Gargamel twee ondeugende Smurf-achtige wezentjes, genaamd de Stouterds. Smurfin is de enige die hem kan helpen om van de Stouterds echte Smurfen te maken en daarom ontvoert hij haar.

3. De Wilde

Leeuw Samson woont in de dierentuin van New York en is de koning van de dieren. Iedereen is dol op hem. Door een fout wordt zijn zoontje Ryan uitgezet in de wildernis en Samson doet er natuurlijk alles aan om hem terug te krijgen. Gelukkig krijgt hij hulp van al zijn vrienden.

The Wild (2006) – Trailer

The Wild (2006) – IMDb

Directed by Steve ‘Spaz’ Williams. With Kiefer Sutherland, Jim Belushi, Eddie Izzard, Janeane Garofalo. An adolescent lion is accidentally shipped from the New York Zoo to Africa. Now running free, his zoo pals must put aside their differences to help bring him back.

4. Ratatouille

Deze film mogen we inmiddels best wel een klassieker noemen, hij komt namelijk al uit 2007. Remy de rat heeft maar één droom: topchef worden. Die kans krijgt hij aangeboden door de kok Linguini. De keuken is hét domein van de rat. Kan hij zijn dromen waarmaken? De film staat al best lang op Netflix en is een must om te zien.

Ratatouille Trailer

Academy Award-winning director Brad Bird (“The Incredibles”) and the amazing storytellers at Pixar Animation Studios (“Cars,” “Finding Nemo”) take you into an entirely new and original world where the unthinkable combination of a rat and a 5-star gourmet restaurant come together for the ultimate fish-out-of-water tale.

5. Emoji Film

Deze film is vrij nieuw en na de hele hype rond Emoji’s, meme’s en gifjes ook absoluut een gewenste film. Kinderen zijn dol op Emoji’s (in jouw telefoon hebben jouw kids er vast en zeker voor gezorgd dat de drol-emoji bij je favorieten staat). Deze film speelt zich af in Textopolis – de stad waar alle Emoji’s wonen. Zij hopen allemaal dat ze zullen worden gebruikt in berichtjes. Gene is anders dan de andere Emoji’s. Hij heeft namelijk niet één vaste uitdrukking. Hij probeert een normale Emoji te worden en dat blijkt nog een hele complexe zoektocht te zijn.

THE EMOJI MOVIE – Official Trailer (HD)

Discover the secret ? inside your?. Watch the new #EmojiMovie ?? Trailer now! In theaters July 28. Follow Us on Social: https://www.facebook.com/emojimovie https://twitter.com/emojimovie https://www.instagram.com/emojimovie/ Subscribe to Sony Pictures for exclusive video updates: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe The Emoji Movie unlocks the never-before-seen secret world inside your smartphone.

6. Surf’s Up

In deze film wordt een enorm geheim verklapt: pinguïns hebben het surfen uitgevonden, niet de mensen. Pinguïn Cody Maverick is de grote ster op zee en daar draait het allemaal om in deze film.

Surf’s Up – Trailer

A behind-the-scenes look at the annual Penguin World Surfing Championship, and its newest participant, up-and-comer Cody Maverick. 2007 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved.

7. De prinses en de kikker

Tiana groeit op in French Quarter in New Orleans, dé stad van de jazz. Het meisje raakt betrokken in een enorm avontuur waardoor ze een echte prinses wordt.

De Prinses en de Kikker NL Trailer

De prachtige animatiefilm Princes and the Frog (Prinses en de kikker) is de 49e animatiefilm van Disney en de eerste traditionele animatiefilm sinds Home on the Range (Paniek op de Prairie).

8. Hoe tem je een draak

Bekend van het gelijknamige boek. In 2010 kwam de verfilming uit en in 2014 verscheen het vervolg op deel I. Hiccup is een viking en waar hij woont is draken bevechten een écht beroep. Het eigenwijze jongetje valt alleen niet goed bij de rest van zijn stam. Hij gaat op drakentraining en bewijst de stamleden en zijn vader het tegendeel. Tegenwoordig kun je deze film vinden op Netflix. Aanrader!

HOE TEM JE EEN DRAAK – Trailer

Vijf jaar nadat de draken en Vikingen verenigd zijn, houden Astrid, Snotvlerk en de rest van de bende zich voornamelijk bezig met drakenracen, de populairste sport op het eiland. Hikkie en Tandloos gaan liever op zoek naar onbekende gebieden en nieuwe werelden.

9. Hotel Transsylvanië 3

Na de twee eerder verschenen delen is er ook nog een derde film gemaakt over hotel Transsylvanië. Om even te ontkomen aan de drukte van het hotel maakt de hele bonte boel een reis op een luxe cruiseschip. Daar wordt Dracula (tot zijn grote schrik) verliefd. Echter, blijkt dat heel ingewikkeld te zijn…

HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION – Official Trailer (HD)

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation is in theaters July 13, 2018. Subscribe to Sony Pictures for exclusive video updates: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe Follow Us on Social: https://www.facebook.com/HotelT/ https://www.instagram.com/hotelt/ https://twitter.com/hotelt In Sony Pictures Animation’s Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, join our favorite monster family as they embark on a vacation on a luxury monster cruise ship so Drac can take a summer vacation from providing everyone else’s vacation at the hotel.

10. Sahara

Ajar (de slang) en Pitt (de schorpioen) vertrekken naar een oase in de Sahara omdat ze hopen op een leuker leven. Daar leert Ajar de slag Eva kennen waar hij verliefd op wordt. De dieren maken enorm veel avonturen mee die hen leiden door de Sahara.

SAHARA Official Trailer 2017, Animation Movie HD

http://www.imdb.com/title/tt4466894/ Welcome to My Channel. This Channel is created for the Entertainment Purpose & to Share some Quality Videos regarding How To | Social Media | Reviews | Blogger ***************************************************** If you found this video valuable, give it a like. If you know someone who needs to see it, share it.

Lees ook: 10 x de leukste Netflix kinderfilms voor kleintjes tot 4 jaar oud

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Middagje Netflixen met de kids? Deze 10 films zijn leuk voor alle leeftijden
Sluiten