Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 10 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Het blijft maar regenen deze week: 8 x Netflix films zodat je kids zich niet hoeven te vervelen

Het lijkt meer herfst dan winter want heel koud is het nog niet geweest. Toch valt eigenlijk al de hele maand de regen met bakken uit de hemel. Naar buiten gaan zit er daardoor niet altijd in en als je wilt voorkomen dat je kids zich gaan vervelen, kun je prima een filmpje voor ze aanzetten. Hier vind je acht Netflix films voor kids om de dag mee door te komen.

8 Netflix films voor kids

Netflix heeft weer een aantal nieuwe films toegevoegd voor kids en dit is het ideale moment om ze te bingewatchen. Heb jij ook meteen weer anderhalf uur de tijd voor jezelf om een boek te lezen – of pffff, die enorme stapel was weg te werken.

1. Bigfoot Junior

De vader van Adam is vlak na zijn geboorte verdwenen. Twaalf jaar later – als hij een puber is – ontdekt hij de reden achter zijn verdwijning en zoekt hem op. De audio van deze van origine Engelse film kun je ook instellen op het Nederlands.

2. Matilda

Deze oude film ken je waarschijnlijk nog wel uit je eigen jeugd. Hij staat inmiddels weer op Netflix en blijft leuk voor de jonge generatie.

3. 100% Coco New York

Blogger Coco wint een modecursus in het enige echte grootste New York. Ze krijgt te maken met liefdesperikelen en ontdekt de strijdlustigheid van haar moderivalen in deze stad.

4. Dr. Seuss’ De Lorax en het verdwenen bos

De Lorax moet er alles aan doen om te voorkomen dat Once-Ier het milieu vervuilt om winst van de maken. Dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn.

5. Woezel & Pip: de film

Woezel & Pip is favoriet bij veel kindjes in Nederland. In deze film gaan Woezel en Pip op zoek naar de dief die het verjaardagscadeau van de Wijze Varen heeft gestolen.

6. De Zwanenprinses

Een klassieker uit 1994, maar dat maakt de film niet minder leuk. Deze film is gebaseerd op het Zwanenmeer en gaat over het meisje Odette dat door een tovenaar in een zwaan is veranderd.

7. Ballerina

Deze animatiefilm speelt zich af in de lichtstad Parijs. Daar proberen Félicie en Victor hun dromen waar te maken als ze ontsnappen uit een weeshuis.

8. Gnome Alone

Chloe verhuist samen met haar moeder naar een nieuw (eng) huis. Daar blijken pratende tuinkabouters te wonen die de hulp van Chloe nodig hebben om de wereld te kunnen redden.

Op zoek naar meer inspiratie voor thuis? Daar maakten we dit handige overzicht voor met de beste binnenactiviteiten voor jou en de kinderen op een rij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Het blijft maar regenen deze week: 8 x Netflix films zodat je kids zich niet hoeven te vervelen
Sluiten