Gina Koninkx
Gina Koninkx Kinderen 5 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Geen trick or treat langs de deuren maar wel 8 x films en series op Netflix voor kids om te kijken met Halloween

Brrr. Het is koud buiten en de pompoenen groeien als kool op het land. Dat betekent maar één ding: Halloween staat voor de deur. Omdat trick or treat langs de deuren geen slim idee is dit jaar moeten jullie het maar extra spannend maken thuis. Dat gaat wel lukken met deze acht films en series over Halloween die gewoon op Netflix staan.

Halloween films en series voor kinderen op Netflix

Kruip samen met je kids de bank op voor een avondje griezelen. Netflix voorziet jullie van spannende films en series voor stoere kiddo’s die van Halloween houden.

1. Hotel Transsylvanië

Dracula runt samen met zijn ietwat aparte familie Hotel Transsylvanië. Op een dag klopt daar een aanbidder aan van zijn dochter. Je begrijpt natuurlijk wel dat Dracula daar een stokje voor probeert te steken. Leeftijd: vanaf 6 jaar.

2. Spooky Stories

We kennen ‘m allemaal: Shrek. In Spooky Stories daagt hij zijn vrienden uit om enge Halloween verhalen te vertellen. Spannend! Leeftijd: vanaf 6 jaar.

3. Kippenvel

Gebaseerd op de boeken van R. L. Stine. De verhalen komen in deze film echt tot leven. Leeftijd volgens Netflix: vanaf 9 jaar.

Maak het feest helemaal compleet door eerst samen de keuken in te duiken: Muhahaha…! Deze enge Halloween-donuts maak je in een handomdraai

4. Super Monsters: Vida’s eerste Halloween

Vida viert voor het eerst Halloween. Haar vriendjes vertellen welke tradities zij allemaal kennen rondom deze periode. Leeftijd: geschikt voor alle leeftijden.

5. Het Griezelige Verhaal van Kapitein Onderbroek: Nep-O-Ween

Melvin probeert een einde te maken aan het Halloween-feest. Gelukkig weten Harold en Sjors wat te bedenken zodat ze toch een fantasticshe feestdag hebben. Leeftijd: vanaf 6 jaar.

6. A Witches Ball

Beatrix wil niks liever dan een echte heks worden. Helaas gooit een ongeluk roet in het eten. Toch zal ze er alles aan doen haar droom waar te maken. Leeftijd volgens Netflix: geschikt voor alle leeftijden.

7. Pac’s Scary Halloween

De enge dokter Pacenstein probeert een plan te bedenken om tijdens Halloween te wisselen van lichaam met Pac. Dit laat Pac echter niet zomaar gebeuren. Weet hij zichzelf te redden of heeft hij daarvoor speciale hulp nodig? Leeftijd volgens Netflix: vanaf 6 jaar.

8. Ghost Patrol

Twee kinderen gaan op avontuur in een verlaten landhuis. Dit blijkt nog veel enger te zijn dan ze hadden gedacht. Leeftijd: vanaf 6 jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme