Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 23 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

8 x Netflix films om de hele familie bezig te houden tijdens de kerstdagen

Ben jij nog druk in de weer met de laatste voorbereidingen voor het kerstdiner in de keuken? Zet je kids dan lekker op de bank met een kop warme chocolademelk. Op Netflix vind je eindeloos veel films en wij hebben alvast de acht leukste kerstfilms voor kinderen voor je op een rij gezet. Kun jij snel weer verder met je Gravad Lax.

Deze Netflix films zijn niet alleen leuk voor de kids maar ook voor de rest van de familie. Leuk als opa en oma morgen langs komen en het buiten regent. Dan kruipen jullie met z’n allen op de bank met kerstkransjes en dekens. Ohhh, heerlijk deze tijd van het jaar!

Netflix tips voor Kerstmis

Mocht het weer buiten tegenvallen in de kerstvakantie heb je altijd nog deze acht kerstfilms. En ja, ze blijven ook na 26 december nog leuk om naar te kijken.

1. Klaus

Postbode Jesper raakt bevriend met speelgoedmaker Klaus. Dat blijkt precies te zien wat dit donkere stadje nodig heeft tijdens de feestdagen.

2. The Christmas Chronicles

Deze film gaat over Teddy en Kate, broer en zus. Zij willen proberen om op Kerstavond de Kerstman op camera vast te leggen. Dit leidt ze naar een onwaarschijnlijk avontuur waar alle kinderen van dromen.

3. Elf

Een man die is opgegroeid als elf ontdekt dat hij eigenlijk een mens is. Hij reist naar New York City om opzoek te gaan naar zijn echte vader.

4. Angela’s Christmas

Deze Netflix film is leuk voor kleintjes omdat hij maar 30 minuten duurt. Op kerstavond gaat Angela met haar familie naar de kerk en ze bedankt daar een idee. Welk bizar idee dat is, zie je in de film.

5. De Ster

De Ster gaat over het kerstverhaal en is een hele leuke versie hierop. Een ezel die klaar is met zijn eenvoudige bestaan gaat op avontuur en sluit hele bijzondere vriendschappen met anderen.

6. Bob’s Broken Sleigh

Ook dit is een wat kortere film en dat is ideaal voor kleine kinderen. Een elfje doet een paar aanpassingen aan de slee van de Kerstman. Helaas stort hij verderop neer, gelukkig krijgt hij hulp van anderen om terug te kunnen keren naar de Noordpool.

7. 48 Christmas Whishes

De verlanglijstjes van kinderen uit dezelfde stad verdwijnen allemaal, maar hoe moet de Kerstman nu weten wat hun wens is? Twee elfen proberen daar achter te komen en gaan op avontuur uit.

8. Super Monsters Redden Kerstmis

Deze Netflix film van 24 minuten gaat over kerstavond in het stadje Paddenburg. Het rendier van de Kerstman is verdwenen. De Super Monsters uit Paddenburg doen er alles aan om hem op tijd terug te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
8 x Netflix films om de hele familie bezig te houden tijdens de kerstdagen
Sluiten