Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Work & Life 24 mrt 2019
Leestijd: 3 minuten

Deze Netflix serie zou je moeten kijken, op basis van je sterrenbeeld

Even door alle series heen en op zoek naar een nieuwe? Dat kan best lastig zijn – er zijn namelijk ontzettend veel opties. Urenlang door de lijst met titels te scrollen voordat je überhaupt iets opzet hoeft niet langer.

Kijk naar wat het beste bij je sterrenbeeld past, dat maakt de keuze een stuk makkelijker:

Waterman: The end of the f***ing world

Gebaseerd op het gelijknamig boek, volgt deze donkere serie een 17-jarige jongen die denkt dat hij een psychopaat is, en zijn opstandige klasgenoot die probeert te ontsnappen uit haar tumultueuze thuisleven. Het is excentriek, onvoorspelbaar en slim – net zoals jij, Waterman.

Vissen: Crazy Ex-girlfriend

Creatief, romantisch en muzikaal, Vissen zullen deze serie geweldig vinden over een Harvard- en Yale-schoolde advocaat die besluit om New York in te ruilen voor een buitenwijk in L.A. om op zoek te gaan naar liefde en geluk. Je medelevende kant zal zich kunnen vinden in het karakter van Bloom, terwijl je artistieke kant volop geniet van de muzikale kant.

Dit is wat jou de meeste stress oplevert volgens je sterrenbeeld

Ram: Grey’s Anatomy

Als vuurteken is de Ram moedig, vastberaden, zelfverzekerd en klaar voor een uitdaging. De langlopende serie Grey’s Anatomy is echt iets voor jou! Is het af en toe net iets té melodramatisch? Ah joh, dat betekent juist meer problemen om vast op te lossen in je hoofd. 😉

Stier: Russian Doll

Stier dames zijn geduldig en consistent. Deze Netflix-original serie draait om een vrouw volgt die herhaaldelijk sterft en dezelfde nacht herleeft in een doorlopende tijdloop. Het spreekt al je gevoeligheden aan!

Tweeling: Grace & Frankie

Grappig, energiek, snel van begrip: hebben we het over jou, Tweeling, of over Grace en Frankie (gespeeld door Jane Fonda en Lily Tomlin)? Deze serie is grappig en oprecht. Hij gaat over twee vrouwen die een onwaarschijnlijke vriendschap krijgen nadat hun mannen hebben aangekondigd dat ze verliefd zijn op elkaar en van plan zijn om te trouwen.

Alles wat je liever niet wilt weten over jouw sterrenbeeld

Kreeft: Friday Night Lights

Je bent verzorgend, gevoelig en houdt van familie. Deze dramaserie waarin een verhaal wordt verteld van een coach van een klein footballteam in Texas is echt iets voor jou. Bereid je voor: je hebt wel zakdoekjes nodig.

Leeuw: Glow

Jouw levensmotto? The flashier the better. Gepassioneerd, energiek en spotlight-liefhebbende Leeuwen zullen dol zijn op deze serie over professioneel worstelcircuit in de jaren ’80 in L.A. De kostuums, muziek, het haar en make-ups: je zult alles geweldig vinden.

Maagd: Tidying up with Marie Kondo

Als een echte perfectionist word je heel vrolijk van een huishouden dat smetteloos is. De serie van Marie Kondo (aka dé opruimgoeroe en bedenker van de KonMari-methode) is echt iets voor jou. Zo rustgevend, al die make-overs.

Volgens je sterrenbeeld moet je dít doen voor de ultieme ontspanning

Weegschaal: The Unbreakable Kimmy Schmidt

Heb je het sterrenbeeld Weegschaal? Dan heb je ongetwijfeld een goed gevoel voor humor. De serie The unbreakable Kimmy Schmidt gaat over een vrouw die zich aanpast aan het leven in New York nadat ze is gered van een apocalyptische sekte is echt iets voor jou.

Schorpioen: Black Mirror

Schorpioenen zijn mysterieuze wezens die bekend staan om hun moed, vindingrijkheid en geheimhouding. Black Mirror, een Britse science fiction serie, laat de moderne samenleving zien in relatie tot de onverwachte gevolgen van nieuwe technologieën. De serie is net zo indrukwekkend en ambitieus als jij bent.

Dit zegt je sterrenbeeld over het type moeder dat je bent

Steenbok: Sex Education

Steenbokken zijn meestal behoorlijk serieus, maar je hebt ook een grote waardering voor humor. Slinger de serie Sex Education maar aan: deze Britse serie gaat over een ongemakkelijke tiener, Otis. Hij is ambivalent over seks, ondanks zijn moeder die een sekstherapeute is (gespeeld door de fantastische Gillian Anderson). Uiteindelijk richt hij een seksadvies-bedrijf op met een zelfverzekerde maar kwetsbare klasgenoot.

Boogschutter: Bojack Horseman

Hoe graag je ook lacht, Boogschutter, je houdt er ook van om de menselijke toestand te onderzoeken. Bojack Horseman is een geanimeerde serie over een sitcom-paard. Laat het hele animatie-aspect je niet voor de gek houden: deze serie laat je lachen terwijl er zware onderwerpen worden benaderd zoals depressie, verslaving en wereld vermoeidheid.

Ook lezen: Deze slechte eigenschap van jouw sterrenbeeld is eigenlijk heel goed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze Netflix serie zou je moeten kijken, op basis van je sterrenbeeld
Sluiten