Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Algemeen 5 mrt 2018
Leestijd: 3 minuten

Netflix series maart: deze series kun je vanaf deze maand bekijken

We staan aan het begin van een nieuwe maand, dus is het tijd om je Netflix-agenda voor de komende maand te vullen. Het is een propvolle maand, vol toffe films, series en documentaires. Bingen maar, dus! Wij zetten een aantal aanraders voor je op een rijtje.

1. Jessica Jones seizoen 2 (Vanaf vandaag op Netflix)

We zien onze favoriete superheldin terug op 8 maart, in het tweede seizoen van haar eigen Netflix Original. In The Defenders redde zij New York met Luke Cage, Iron Fist en Daredevil. Waar de rest vervolgens zijn gebruikelijke leventje hervat, weet Jessica niet de draad op te pakken. Het verleden komt haar halen. De eerste recensies en previews beloven veel goeds!

2. The Mechanism (23 maart)

Heb je Narcos gezien en wil je meer? Dan kun je op 23 maart een flinke bingewatch-sessie inplannen. Dan komt namelijk het eerste seizoen van The Mechanism naar de streamingdienst. Deze spannende serie wordt gemaakt door de producenten van Narcos, en wordt weer net zo grimmig. Dit keer gaat de dramaserie echter niet over drugs, maar over de vermeende corruptie in grote bedrijven in Brazilië. Klinkt stoffig, maar de eerste trailers bewijzen dat het een spectaculaire achtbaanrit wordt. We zijn zeer benieuwd!

3. Love seizoen 3 (9 maart)

De charmerende Netflix Original Love wordt op 9 maart afgesloten met het derde seizoen. De eerste twee seizoenen wisten de harten van kijkers te veroveren met hun laid-back humor, toffe muziek en een vleugje herkenbare emotie. Rauw. Eindelijk een serie die niet eindeloos uitgerekt wordt, dus dat is al een reden om Love een kans te geven. Weten Mickey en Gus elkaar toch weer te vinden? We gaan het ontdekken!

4. Trolls: The Beat Goes On (9 maart)

Wanneer koningin Poppy een nieuwe periode van vrede in Troldorp inluidt met feesten, sport en festiviteiten, probeert Knoest om meer lol te hebben. Een supervrolijke animatieserie, die je meeneemt in het ‘trollendorp’ waar ieder karakter z’n eigen avonturen meemaakt. Heerlijk om samen met je kind te kijken op een lazy sunday. Wedden dat je helemaal vrolijk bent na een aflevering?

5. The Outsider (9 maart)

Jared Leto speelt een gevangen genomen soldaat, die vast zit in Japan. De Yakuza bevrijdt hem, maar vervolgens staat hij daardoor bij ze in het krijt. Hij betaalt ze terug door onderdeel te worden van hun grimmige onderwereld en de code van de Yakuza te leren. Een fascinerend concept met tof talent, maar ook een film die lang op de plank heeft gelegen. Op 9 maart gaan we ontdekken hoe dat uitpakt.

6. Game Over, Man! (23 maart)

Netflix levert in maart ook een langverwachte comedy-film af: Game Over, Man! Drie nerdy vrienden hebben bijna de financiering van hun videogame rond, wanneer hun investeerder opeens gegijzeld wordt door terroristen. Wat volgt is een bizarre en hopelijk hilarische achtbaanrit. Zorgt sowieso voor lachstuipen! Kun je bingen vanaf 23 maart.

7. Bates Motel (Seizoen 4)

Als de vader van Norman Bates op vreemde wijze dood wordt aangetroffen, zit er voor hem niets anders op dan met zijn dominante moeder een nieuw leven op te bouwen. Ze beginnen samen een hotel, maar eenmaal daar begint zijn onstabiele geest al gauw voor problemen te zorgen. Bates Motel geeft ons dan ook een kijkje in het leven van de zestienjarige Norman.

Er is meer…

Dit trouwens is nog lang niet alles. Hier kun je de complete lijst checken. Ook februari bood een aantal toffe titels op Netflix, die je waarschijnlijk nog lang niet allemaal hebt gezien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Netflix Nederland

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme