Eva ten Wolde
Eva ten Wolde Work & Life 20 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe tool op Netflix: krijg meer inzicht in de favoriete shows en films van je kinderen!

Vraag jij je wel eens af waar je kind nú weer naar zit te kijken? Of snap je helemaal niets van de enthousiaste verhalen over zijn of haar favoriete tv-show? De nieuwe tool Kids Activity Report op Netflix gaat hier verandering in brengen. Deze handige functie geeft je inzicht in het kijkgedrag van je kids.

Verplaats je in je kind met de nieuwe Kids Activity Tool van Netflix!

Dan kan je de volgende keer misschien wél meegaan in de wilde verhalen over Brandweerman Sam of Boss Baby

Wat houdt deze nieuwe tool op Netflix precies in?

Naar welk programma kijkt je kind het meest? In welke thema’s heeft hij of zij interesse: wetenschap of natuur? Welke programma’s sluiten hier op aan? En welk tv-personage is het meest geliefd? Dit zijn voorbeelden van de inzichten die Netflix vanaf nu kan geven aan ouders.

En deze nieuwe tool op Netflix biedt nog meer. Er zijn bijvoorbeeld leuke kleurplaten van de favoriete tv-show van je kind te vinden. En met de kant-en-klare vragenlijsten kan je geïnteresseerde vragen stellen over de programma’s en films die je kind graag kijkt.

Het is de bedoeling dat de inzichten uit de Kids Activity Tool ervoor zorgen dat ouders hun kinderen beter begrijpen. Zonder dat je zelf naar PAW Patrol of Peppa Pig hoeft te kijken… Veel ouders weten wel wat hun kind leuk vindt om te kijken, maar niet wat het écht inhoudt.

Coming soon: een familieprofiel op Netflix

Netflix is van plan om binnenkort met nóg een nieuwe functie te komen, namelijk het familieprofiel. Dit wordt dé plek om op zoek te gaan naar kijkvoer dat geschikt is voor het hele gezinWil je in het weekend met z’n allen bankhangen met een grote bak popcorn op schoot? Dan is het familieprofiel een perfecte uitkomst voor jullie!

Het familieprofiel wordt op dit moment getest door Netflix, dus we kunnen nog niet zeggen wanneer je dit kan verwachten… So, stay tuned!

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Netflix wants to help parents connect with their kids by explaining what they’re watching

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Nieuwe tool op Netflix: krijg meer inzicht in de favoriete shows en films van je kinderen!
Sluiten