Huh wat?! Nickelodeon-seks? Ja, en grote kans dat jullie het ook doen

Het wordt al jaren gedaan, en wij hebben er nu dan eindelijk ook een woord voor: Nickelodeon-seks. En nee, dit gaat niet over de hoeveelheid seks die op deze kinder-tv-zender uitgezonden wordt.

Stel: het is zondagochtend. Je hebt net samen met de kinderen ontbeten. Na het ontbijt is het tijd voor de favoriete tv-zender van de kinderen: Nickelodeon in dit geval. Het is tenslotte weekend. En wat doen jullie in het half uurtje dat het kroost zoet voor de tv zit? Juist: tijd voor seks. Nickelodeon-seks dus.

Samsonseks

Oké, we waren niet helemaal eerlijk. Wij haalden onze inspiratie uit het woord Samsonseks. Dat woord is in België in de race voor Woord van het Jaar 2016. Helaas kunnen we in Nederland niet op dit tikkeltje verontrustende woord (wij kunnen, om eerlijk te zijn, het woord ‘seks’ en die vieze witgrijze hond niet in één zin uitspreken) stemmen, want in 2010 is de wedstrijd voor Nederland en Vlaanderen gescheiden – al was ‘selfie’ in 2013 in beide landen de winnaar.

Wij stemmen dus voor de Nederlandse variant: Nickelodeon-seks! Want naast dat het lekker bekt, durven we te wedden dat het veel ouders ook heel verleidelijk in de oren klinkt…

Stiekem zijn we heel benieuwd. Doe jij wel eens aan ‘Nickelodeon-seks’? Of gaan er al rillingen over je rug bij de gedachte? Laat het ons weten!

Dit hadden we eerder moeten weten. Je hebt een beter seksleven als je partner dít van je denkt

het belang van limburg

Reageer op artikel:
Huh wat?! Nickelodeon-seks? Ja, en grote kans dat jullie het ook doen
Sluiten