Maaike Helmer
Maaike Helmer Lifestyle 25 jul 2015

Niemand kwam naar Baileys babyshower en dus deed haar beste vriendin dit…

Het zal je maar gebeuren: je besluit een babyshower te geven, maar niemand komt. Het overkwam Bailey Bealefield uit Texas. Haar beste vriendin schreef erover op het internationale forum Reddit. En dat bleef niet onopgemerkt.

Bailey Bealefield uit Texas was 36 weken zwanger en besloot een babyshower te geven. Ze maakte een ‘wishlist’ aan bij een winkel en nodigde mensen uit, met de vraag of ze wilden laten horen of ze zouden komen. En toen antwoordde… niemand. De enige vriendin die wél liet weten dat ze zou komen, kwam erachter dat op de registratielijst van aankopen bij de betreffende winkel ook niemand had aangegeven iets voor haar te kopen.

Baileys vriendin kon het niet aanzien en plaatste een oproepje op Reddit, waarin ze liet weten dat Bailey, met wie ze al tien jaar bevriend is, dit weekend een babyshower zou geven. Zonder vrienden. Zonder cadeaus. En dat terwijl de aanstaande moeder het financieel niet breed heeft.

Lang leve het internet

En dan blijkt weer hoe mooi internet kan zijn. Het oproepje had een verbluffend resultaat. Er werd een Amazon-registratielijst aangemaakt en van o-ve-ral ter wereld kwamen cadeaus van zogeheten ‘redditors’, leden van de Reddit community.

Dozen met cadeautjes worden afgeleverd…

Uit België, Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk… Alle cadeaus werden verstuurd naar de schoonouders van Bealefield. Uiteindelijk moesten er vrachtwagens aan te pas komen om alle cadeautjes te vervoeren.

Een kleine selectie van wat er allemaal werd bezorgd

Bailey kan het nog steeds niet geloven…

Bailey kan nog steeds niet geloven dat volstrekt onbekenden zo lief en betrokken waren, dat ze haar volledige kinderuitzet bij elkaar wisten te brengen. En nog stééds worden er cadeautjes voor Bailey afgeleverd. Ze zal een eventueel ‘overschot’ waarschijnlijk delen met haar zus en nicht, die zelf ook zwanger zijn. Bailey is op 23 augustus uitgerekend en heeft laten weten dat ze haar dochter Braelynn gaat noemen. Ze zal na de geboorte ook foto’s van de baby delen met de Reddit community.

Ontroerd? Dan vind je dit ook geweldig… Bijna blinde baby ziet haar moeder voor het eerst! >

Zelf ook weleens meegmaakt dat totaal vreemden iets heel bijzonders voor je deden? Praat erover mee op Facebook!

Reageer op artikel:
Niemand kwam naar Baileys babyshower en dus deed haar beste vriendin dit…
Sluiten