Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 17 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Nieuw op Netflix: 6 x films die jouw kinderen fantastisch vinden (en jij stiekem ook)

Vroeger moest je naar de videotheek en stond je daar uren te ruziën met je broertje om welke film jullie zouden meenemen. Met een beetje geluk lieten jullie ouders je er meerdere uitzoeken. Wat een bizar verschil met nu. Je kids vinden zo hun weg op Netflix en daar worden ook nog eens wekelijks de nieuwste films aan toegevoegd. Benieuwd wat er voor kids nieuw op Netflix is bijgekomen? Deze 6 films zijn een must see.

Nieuw op Netflix voor kinderen

Niet alleen je kids vinden het heerlijk om onderuitgezakt op de bank (liefst onder een kussenfort) met een bak popcorn naar een film te kijken. Ook jij bent wel te porren voor zo’n avond – of zondagmiddag – met de fam. Van deze zes films die nieuw op Netflix zijn verschenen, wordt het hele gezin blij.

1. Animal Crackers

Een circus staat op het punt overgenomen te worden door de enge meneer Horatio. Een gezin gaat proberen het circus hiervan te redden en heeft daarvoor een magische box vol ‘Animal Crackers’ voor nodig.

2. The Lego Movie

Lego-poppetje Emmet moet op wonderbaarlijke wijze de wereld zien te redden van een kwade tiran. Echter, is hij daar helemaal niet voor gemaakt (letterlijk en figuurlijk ha-ha).

3. Larva Eiland De Film

Als jouw kroost in de scheetjes, poep en plas fase zit, is deze film een aanrader. Erg flauw maar hij staat garant voor de slappe lach bij de kids en als jij érgens vrolijk van wordt is het de schaterlach van je kleintjes.

4. [email protected]

Echt een film voor de gamegeneratie. Een tiener krijgt door middel van een game drie superhelden baby’s vanuit de ruimte in zijn tuin gedropt en zal hier voor moeten zorgen.

5. Super Monsters De Nieuwe Klas

De kinderen van een aantal supermonsters (niet zomaar supermonsters maar de beste van de wereld) gaan samen naar school en proberen daar hun eigen talenten en supermachten te ontdekken.

6. Smallfoot

Bigfoot staat al een tijd op Netflix maar op donderdag 20 augustus wordt ook Smallfoot toegevoegd. In plaats van de mensen die op zoek gaan naar een yeti, is deze yeti er juist van overtuigd dat mensen bestaat en gaat hij ernaar op zoek.

Hele kleine kindjes binnen het gezin? Dan zijn deze films super geschikt: 10 x de leukste Netflix kinderfilms voor kleintjes tot 4 jaar oud

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: 6 x films die jouw kinderen fantastisch vinden (en jij stiekem ook)
Sluiten