Gina Koninkx
Gina Koninkx Work & Life 12 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Zappen maar! Op Netflix dan want deze 5 nieuwe films en series voor kinderen staan nu online

Nu wat jammer genoeg wat vaker van die druilerige dagen gaan krijgen – al heeft de herfst natuurlijk ook wel wat – zijn de kids ongetwijfeld wat vaker in voor een bak popcorn en Netflix. Gelukkig houdt de streamingdienst daar ook rekening mee en worden er vaak genoeg nieuwe films op Netflix geplaatst voor onze kroost.

Nieuwe films en series op Netflix

Vaak genoeg Happy Feet en Trouble gezien? Er staan gelukkig weer een aantal nieuwe films op Netflix voor kinderen die niet geheel ontoevallig óók nog leuk zijn voor jou.

1. Sing

Deze film uit 2016 staat helaas nu pas op Netflix. Leuk dat hij is! Een theater (in de dierenwereld) moet zichzelf proberen te redden van de ondergang en organiseert daarom een zangwedstrijd. Dit pakt veel grootser uit dan verwacht en er worden heel wat sterren ontdekt.

2. The Spongebob Movie: Sponge out of Water

Spongebob blijft favoriet onder kinderen. Geen wonder met al die hilarische stemmetjes. Er staat een nieuwe film van Spongebob online: Sponge out of Water. Een piraat steelt het geheime recept van de bekende krabbuger. Spongebob en Plankton moeten samenwerken om het recept terug te krijgen.

3. Boss Baby: Grijp die baby!

De film Boss Baby was razend populair onder kids. Zij voelden zich tenslotte ook een keer superieur aan hun ouders. Netflix komt met een interactieve special voor kinderen. Hoe leuk! Hierin worden hun vaardigheden op de proef gesteld en worden ze gekoppeld aan hun perfecte baan bij Baby Corp.

4. Pets United

Deze film heeft wel wat weg van Huisdiergeheimen (welke ook al op Netflix staat). Roger en Belle (een hond en een kat) moeten proberen een robot take-over tegen te gaan in hun eigen stad. Ze moeten samenwerken met alle dieren in de omgeving om dit voor elkaar te krijgen.

5. Alien TV

Deze nieuwe serie uit 2020 gaat over Ixbee, Pixbee en Squee (love de creativiteit) die afreizen naar de aarde waar ze proberen te begrijpen hoe mensen in elkaar zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zappen maar! Op Netflix dan want deze 5 nieuwe films en series voor kinderen staan nu online
Sluiten