wpkadmin
wpkadmin Lifestyle 4 jan 2018

Deze nieuwe Netflix-serie wordt je nieuwe binge-project dit weekend

Zin om een nieuwe serie te bingen op Netflix? Dan zit je met deze hilarische comedyserie geramd, dit weekend. Veel plezier, thank us later.

De kans is groot dat je nieuwe serie Dark intussen al helemaal hebt gekeken (want mega-spannend). Ook kwam het nieuwe seizoen van Black Mirror uit op Netflix, maar we moeten eerlijk toegeven dat we die op oudjaarsdag en nieuwjaarsdag ook al hebben afgevinkt.

The End of the F**king World

Vanaf vandaag is de serie The End of the F**king World beschikbaar op Netflix. Het is een Britse, gitzwarte comedyserie over de 17-jarige James (Alex Lawther) en Alyssa (Jessica Barden) die hun kleine dorp verlaten op zoek naar avontuur. James vindt zichzelf een psychopaat en Alyssa is een rebelse tiener die wat meer spanning in haar leven wil. Het is een soort volwassenere versie Moonrise Kingdom, met heel veel gevloek.

Een doorsnee romantische comedy wordt het gelukkig zeker niet. Het tweetal toont hun liefde vooral door zwarte humor en grof taalgebruik. De eerste trailer verscheen onlangs en die kan het verhaal en de sfeer van de serie een stuk beter overbrengen, dus check hem snel hieronder.

The End of the F**king World trailer

Reageer op artikel:
Deze nieuwe Netflix-serie wordt je nieuwe binge-project dit weekend
Sluiten