Gina Koninkx
Gina Koninkx Relatie 25 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Toe aan een nieuwe relatie? Zorg er dan voor dat je jezelf op deze twee manieren liefhebt

Je denkt nonstop aan je nieuwe crush en weet eigenlijk wel heel zeker dat deze nieuwe relatie perfect is voor jou. Hoe verdrietig je je ook ooit hebt gevoeld om een ander. Je bent daar overheen gekomen en bent zelfs een nieuwe liefde tegengekomen.

In de periode daartussen is het wel heel belangrijk dat je jezelf voldoende aandacht en liefde geeft.

Nieuwe relatie

Als je het geluk hebt om weer verliefd te worden en zelfs een nieuwe relatie kunt en wilt aangaan, ben je echt heel ver. Als het goed is kan jij dan deze drie manieren van liefde voor jezelf afvinken. Chapeau!

Manier 1: Zelfvertrouwen

Als een relatie overgaat is het niet heel gek dat je zelfvertrouwen daar een enorme deuk van oploopt. In de periode nadat jullie uit elkaar gaan, is het dan ook belangrijk dat je langzaam dat zelfvertrouwen weer leert op te bouwen. Dat kan op ontelbaar veel manieren en er is vast wel iets dat bij jou past.

Van gesprekken bij de psycholoog tot het aanmeten van een nieuwe kledingstijl. Doe wat goed voelt en waar je steeds meer energie van krijgt. Het is belangrijk dat je dit zelfvertrouwen na zo’n grote tegenslag weer opbouwt. Hoe meer vertrouwen jij hebt in jezelf (en dat kan op allerlei manieren zo voelen), hoe groter de kans dat jij echt toe bent aan een nieuwe relatie.

Manier 2: Ben ook ‘compleet’ met jezelf

Als je lang een relatie hebt gehad, is het helemaal niet zo gek dat je je daarna – als je alleen bent – incompleet voelt. Als je altijd alles met z’n tweeën hebt gedaan, was je voor jullie gevoel echt een team. Als dat wegvalt, zul je het alleen moeten doen. Het is dan wel zo fijn als je steeds sterker in je schoenen gaat staan en dus ook compleet bent met jezelf.

Een eventuele nieuwe relatie of partner moet een aanvulling op je zijn, geen vervanging of een persoon die bij jou is omdat je het aleen simpelweg niet redt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme