Deze no-bake pompoen taartjes maken het leven een stukje lekkerder
Pompoen doet het goed dit seizoen. De groente verleent zich voor diverse gerechten maar ook voor heerlijke toetjes. Deze no-bake pompoen taartjes zijn adembenemend lekker! Ze hoeven dus niet in de oven en ze zijn vegan friendly.
Ingrediënten:
– 2 koppen granola
– 1 kop pompoenpuree
– ¼ kop amandelmelk
– ¼ kop gesmolten kokosolie
– ¾ kop medjool dadels
– 1 theelepel vanille
– 1 ½ theelepel pompoen specerijen (beschikbaar bij natuurwinkels)
Bereiden:
1. Pak een muffinblik waar acht muffins in kunnen. Doe vervolgens acht papieren muffinbekertjes hierin. Sprenkel de granola in de muffin houdertjes.
2. Doe alle andere ingrediënten in een blender en mix het allemaal tot een glad geheel.
3. Giet het beslag gelijkmatig verdeeld over alle bekertjes. Zorg dat ze allemaal even gevuld zijn en strijk deze nog even glad voor een nog mooier effect.
4. Plaats de no-bake pompoen taartjes in de vriezer en wacht de komende 4 tot 6 uur geduldig af. Hierna zijn de taartjes klaar en is het tijd om te smullen.
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.famme.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F12%2Fh3.jpg)