Redactie
Redactie Beauty oktober 30, 2014

Nooit meer je make-up kwijt!

Ben jij ook zo’n make-up verzamelaar? Zie jij door de bomen het bos niet meer en wil je toch niks weggooien? Geen paniek: de nagellakjes, poedertjes en andere mooimakers verdienen een plekje in huis.

Zorg er wel voor dat je niet wordt opgegeven voor ‘Je leven in de puin’ of ‘Verslaafd aan verzamelen’. Schep orde in de chaos en voorkom hamstertaferelen of een geïrriteerde echtgenoot. Wij helpen een handje en geven tips die helpen bij het organiseren van jou beautyproducten.

1. Make-up borstels

Nooit meer je favoriete make-upborstel, oogpotloden en mascara’s kwijt! Zet ze in een bakje, zo blijven ze netjes, schoon én het is overzichtelijk.

Glazen pot, €9,99 H&M

2. Styling tools

Krultangen, stijltangen, borstels en ander gereedschap voor je haar nemen flink wat ruimte in beslag. Het beste kun je deze items bewaren in tijdschrift bakken.

Lectuurbak, €11,30 via Etola

3. Lippenstift en oogschaduw

Deze bakjes zijn ontworpen voor de make-upverzamelaar! De verschillende vormen zorgen dat je al je producten makkelijk kwijt kunt. De bakjes passen in een lade en zorgen ervoor dat niet alles door elkaar gaat. Je kunt ze ook stapelen!

Opbergset make-up, €12,95 Ikea

4. Mascara’s en eyeliners

Deze beautyproducten passen perfect in vierkante bakjes. Je kunt de bakje op óf in de kast zetten.

Vierkante bakjes, €6,67 via cb2.com

5. Nagellak

Als we ergens veel van hebben, dan is het wel van nagellak. Er is zoveel keus en bij twijfel schaf je gewoon meerdere kleurtjes aan. Een glazen kistje is perfect om je nagellak in te bewaren, zo vergeet je niet welke kleuren je hebt en schaf je geen dubbele potjes aan.

Glazen kistje, €29,95 via CQ stijl

Reageer op artikel:
Nooit meer je make-up kwijt!
Sluiten