Nora (4) eert haar overleden moeder met een ontroerende bruidsfotoshoot

Voor één dag net zo mooi zijn als mama, het liefst in mama’s trouwjurk. Voor Nora Davis (4) werd dit werkelijkheid. Zij herdacht haar eerder overleden moeder met een prachtige fotoshoot in haar moeders trouwjurk.

Nora maakte foto’s met het bruidsboeket, de ringen en de prachtige witte bruidsjurk van haar moeder Amber. Amber Davis overleed vorig jaar na een lange strijd tegen baarmoederhalskanker.

Herinnering voor altijd

‘Nora was in de zevende hemel,’ vertelt Ambers zus Adrianne Blackwelder. ‘Ik denk dat Amber dat ook gewild zou hebben. Een dag die Nora fantastisch vindt, met een herinnering voor altijd.’ Adrianne omschrijft haar zus Amber als een medelevend persoon die anderen altijd boven zichzelf zette.

De trouwjurk van je moeder aandoen

ht-nora-davis-04-jef-161109_4x3_992
ht-nora-davis-03-jef-161109_4x3_992

‘Ze beschermde iedereen. Dat was haar persoonlijkheid, zo’n moeder was ze. Ze had een prachtige lach, was altijd vrolijk en erg grappig. Ze was echt een voorbeeld voor alle moeders. Zelfs toen ze verschrikkelijk veel pijn had, kon ze anderen motiveren om door te gaan,’ vertelt Adrianne. ‘Ik stond ervan versteld hoe vrolijk en vol leven ze was op momenten dat wij veel depressiever zouden zijn.’

LEES OOK: Schattig! Deze baby heeft precíes dezelfde witte haarlok als haar moeder

Prinses

Dat Nora in de trouwjurk gefotografeerd zou worden, was Ambers eigen idee. De fotografe, Heidi Spillane, was een goede vriendin van Amber. Een jaar nadat Amber overleed, werden de foto’s gemaakt. ‘Nora voelde zich net een kleine prinses.’

ht-nora-davis-01-jef-161109_4x3_992
ht-nora-davis-family-jef-161109_4x3_992

Nog zo’n meisje dat zich altijd een prinses voelt: Vader maakt Disneyjurken na – en ze zijn te mooi om waar te zijn

abcnews

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Nora (4) eert haar overleden moeder met een ontroerende bruidsfotoshoot
Sluiten