Susan Dalstra
Susan Dalstra Persoonlijk 5 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

‘Not engaged’ is het Instagramaccount waar we allemaal op zaten te wachten

Anno 2018 heerst nog steeds de notie dat wanneer je als vrouw niet getrouwd bent, er toch iets vreemds aan de hand is. Terwijl heel veel vrouwen een heel volmaakt leven leiden zonder partner en heel veel stellen niet de behoefte voelen hun liefde te bezegelen voor het altaar.

Fonkelende verlovingsring

Een liefhebbende partner zou een aanvulling op je leven moeten zijn, niet de reden van je bestaan. En dat er dan ook nog eens onuitgesproken deadlines worden gesteld voor wanneer je toch zeker een fonkelende verlovingsring aan je vinger zou moeten hebben, is natuurlijk al helemaal van de pot gerukt.

Verfrissend

Dat zat de 30-jarige Mary McCarty nogal dwars. Daarom startte ze het Instagramaccount ‘Not engaged’. Daarop showt ze op iedere foto haar linkerhand waarop heel duidelijk niét een verlovingsring prijkt. Ze fotografeert haar hand op plekken als de metro, het strand, voor een wasrek, een laptop en de serviesafdeling van een warenhuis om te laten zien dat singles vrijwel hetzelfde doen als getrouwde stellen. En dat is best eens verfrissend in een Instagramfeed die overloopt van de huwelijksaanzoeken en overdadige trouwfeesten.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme