Ober Mark is niet alleen knap, maar ook de redder van de avond. Topper!

Soms kom je zo’n verhaal tegen waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt. Dit is er zo één. Het is niet heel spannend of dramatisch en toch heel belangrijk. Want het laat zien dat je door gewoon lief en aardig te zijn voor elkaar, een groot verschil kan maken.

Zoals jij vast kunt beamen, is eten in een restaurant met een kleine niet altijd even relaxed. Je bent bezig met het snijden van het eten van je kind, zorgen dat er niets gemorst wordt, de kleurtjes uit het eten te houden… en dat terwijl jouw eten ondertussen hartstikke koud wordt. De Engelse moeder Katie Donaldson, die met haar vriendinnen én tweejarige dochter Pixie uit eten ging, had ook zo’n avond. Maar gelukkig daar was haar reddende engel: knappe ober Mark.

The beautiful man

De kleine Pixie heeft blijkbaar nu al een goed oog voor knappe mannen, want volgens haar moeder viel ze meteen als een blok voor ‘the beautiful man’ die de bestellingen opnam. Het meisje is zelfs zo weg van hem dat ze steeds zijn aandacht wil en alleen hij haar pizza mag snijden. En ober Mark blijkt niet alleen knap, maar ook nog een lieverd. Hij entertaint de rest van de avond zijn kleine fan, waardoor haar moeder eindelijk eens bij kan praten met haar vriendinnen en haar eten rustig weg kan prikken.

LEES OOK: Is dit dan de allerliefste leeuwenbrul die je ooit gaat horen?

Wie is deze held?

Moeder Katie was zo blij met dit gebaar, dat ze een verslag van de avond op Facebook deelde. Ze hoopte op deze manier er achter te komen wie haar avond gered had – en zo geschiedde. Katies bericht werd 3K keer geliked en door veel mensen gedeeld. Zo zie je maar: het zijn de kleine dingen die het doen.

Ook zo’n fantastische actie: bouwvakker verstopt elke dag een ‘Wally’ voor kinderen in ‘t ziekenhuis

babble

Reageer op artikel:
Ober Mark is niet alleen knap, maar ook de redder van de avond. Topper!
Sluiten