Maaike van de Graaf
Maaike van de Graaf Work & Life 5 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Oelala: augustus belooft voor deze sterrenbeelden heel romantisch te worden

Mocht je het sterrenbeeld Boogschutter, Kreeft, Vis of Maagd hebben: let dan even goed op. De maand augustus belooft een tijd vol romantiek te worden. Benieuwd waarom? We leggen per sterrenbeeld uit waarom je je kan verheugen op een flinke dosis liefde.

Niet verkeerd, toch?

Augustus = romantiek

Waarom augustus dan zo verdomd romantisch is? Nou, dat heeft alles te maken met de stand van Mercurius en Venus. De twee planeten staan dan recht gestationeerd, waardoor de romantiek in deze tijd van het jaar volop aanwezig is. Vooral voor Boogschutters, Kreeften, Vissen en Maagden belooft het een heerlijke maand te worden. Lees maar waarom!

Vis

Heb je het sterrenbeeld Vissen? Dan is de maand augustus voor jou dé tijd om even wat extra aandacht te krijgen. Je hebt veel energie en het idee dat je de hele wereld aankan. Sterker nog: volgens de astrologie is augustus dé maand waarin je je het lekkerste voelt. En wat dat dan betekent? Een hoop aandacht en geflirt waardoor je wellicht wel de ware gaat vinden.

Maagd

Misschien dat je het als sterrenbeeld Maagd al aanvoelt, maar de romantiek vliegt je werkelijk om de oren. Dat komt omdat je liefdesshakra wagenwijd openstaan. Zo kan het zomaar zijn dat je een hoop nieuwe vriendschappen sluit en duikt er iemand op uit je verleden. Nu is natuurlijk de vraag: geef jij hem of haar nog een liefdeskans?

Kreeft

Door de volle maan die begin augustus straalt, krijgt het seksleven van een Kreeft een behoorlijk boost. Vanaf zeven augustus voel je je als nooit te voren en straal je een en al aantrekkingskracht uit. En je begrijpt, daar komen natuurlijk de nodige potentiële partners op af.

Boogschutter

Mocht je een Boogschutter zijn, dan moet je gelijk je slag slaan nu. Vooral in de eerste helft van de maand staat de romantiek namelijk hoog bij je in het vaandel. Ga dan ook de hort op en zoek naar romantische avonden en dates. De kans dat jij de prins(es) op het wittepaard tegenkomt is namelijk heel groot.

Meer lezen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Elite Daily

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Oelala: augustus belooft voor deze sterrenbeelden heel romantisch te worden
Sluiten