Body 21 jul 2015 Els van Asseldonk

Oeps! 99-jarige oma krijgt te horen dat ze zwanger is

Een vrouw kreeg afgelopen week via een brief van het ziekenhuis te horen dat ze zwanger was. Toch was Doris Ayling ervan overtuigd dat er een fout gemaakt was, aangezien ze bijna honderd jaar oud is.

In de brief wordt Doris gevraagd om urine in te leveren voorafgaand aan haar zwangerschapscontrole in het ziekenhuis. Het is gek dat er in het ziekenhuis bij niemand een lampje is gaan branden, aangezien in de brief de leeftijd van Doris staat.

Natuurlijk krijgen haar drie kinderen, inmiddels allemaal pensionado’s, er geen broertje of zusje bij. Het ziekenhuis uit het Britse Portsmouth heeft zijn excuses aan Doris en haar familie aangeboden voor deze administratieve fout.

99 jarige oma zwanger

Tegen het Britse The Sun reageerde Doris: ‘Ik heb drie kinderen en twintig kleinkinderen, ik ben al in geen zeventig jaar meer zwanger geweest’. Ook zoon Brian (76) kon er hard om lachen: ‘Het is erg vermakelijk. Mijn moeder had er lol om en iedereen kon even hardop lachen.’

Lees ook: 13 dingen die ALLE mannen moeten weten over zwangere vrouwen >

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Oeps! 99-jarige oma krijgt te horen dat ze zwanger is
Sluiten