Oeps! Mama nam een spraytan en nu is de baby oranje

Echt slim kunnen we het niet noemen. Een Britse vrouw maakte een foutje tijdens haar eerste weken als moeder. Vijf uur nadat ze naar een tanning salon was geweest voor een spraytan gaf ze haar baby borstvoeding. Ietsje later was haar baby oranje… En dat ging er zo een, twee, drie niet af.

Gemma Colley zette haar ongelukje op Facebook: ‘Ik wil jullie vertellen over mijn meest epische fout ooit. Ik voel me nu heel schuldig.’

baby spraytan

Later heeft Gemma nog een aantal foto’s van haar zoontje op Facebook geplaatst, dit keer zónder oranje gezichtje. ‘Bedankt voor alle positieve reacties. Ik ben ook maar gewoon een moeder die laat zien wat er allemaal mis kan gaan in het ouderschap.’ En zo is het maar net Gemma!

2AFAB23E00000578-3180688-image-m-31_1438301099946

De post gaat inmiddels de hele wereld over en is duizenden keren gedeeld. Heb jij ooit zo’n #epicfail meegemaakt in het ouderschap? Reageer op onze Facebook!

Deze 17 prachtige foto’s laten zien hoe mooi borstvoeding geven ook kan zijn >

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Oeps! Mama nam een spraytan en nu is de baby oranje
Sluiten