OH YES! 7 tekenen dat het wel goed zit met je seksleven

Seks is voor veel mensen heel erg belangrijk in een relatie, en iedereen wil het liefst een gezond seksleven. Maar, wanneer heb je nu eigenlijk een gezond seksleven? Herken je onderstaande punten in jouw relatie? Dan hoef je je waarschijnlijk nergens zorgen over te maken.

[STAP stap=”1″]

Je telt de keren dat jullie seks hebben niet

Jullie hebben gewoon seks wanneer jullie dat willen, en niet omdat jullie het ‘pas twee keer gedaan hebben deze week’.

[STAP stap=”2″]

Je voelt je niet afgewezen als hij een paar keer geen zin heeft

Nee, jij accepteert dat hij dan op dat moment gewoon even geen zin heeft. Want je weet, dat zegt niks over jou. Want als jij geen zin hebt, doet hij ook niet moeilijk. Het is geven en nemen!

[STAP stap=”3″]

Goedmaakseks komt niet in jullie woordenboek voor

Want als er dingen goedgemaakt moeten worden hebben jullie daar andere manieren voor. Een lekkere massage of een maaltijd uit liefde bijvoorbeeld. Die goede seks bewaren jullie voor als je écht zin hebt.

[STAP stap=”4″]

Je zit lekker in je vel

Uit een studie van de Universiteit van Texas, waaraan vrouwen van 19 tot 49 jaar aan deelnamen, is gebleken dat de vrouwen die het meest blij waren met hun lichaam ook het gelukkigst waren met hun seksleven. En dat is niet zo heel gek natuurlijk, als je zelfverzekerd over je lichaam bent ben je veel meer ontspannen, waardoor je je makkelijker overgeeft aan je (seks)partner.

[STAP stap=”5″]

Je spreekt uit wat je fijn vindt (en wat niet)

Jullie willen allebei optimaal genieten van elkaar, dus je weet dat dit alleen maar werkt als je eerlijk bent. Dus als er wat te bespreken valt, kom je daar gewoon mee voor de dag.

[STAP stap=”6″]

Jullie delen je fantastieën met elkaar

Dit heeft alles te maken met vertrouwen. Je bent niet bang dat je partner je zal uitlachen als je jouw fantasie over geblinddoekte seks met hem of haar deelt. Want je weet: misschien wordt jullie relatie er alleen maar beter van!

[STAP stap=”7″]

Je bent gelukkig samen

Het laatste teken, maar waarschijnlijk wel de áller belangrijkste. Dat je gelukkig bent met je partner zegt het meeste over hoe je seksleven erbij staat (of hangt). Uit onderzoek van Social Science Research blijkt dat seksuele aantrekkingskracht gevoedt wordt door geluk in je relatie. En dat zorgt weer voor een beter seksleven. Dus: ben je blij met je partner, dan heb je hoogstwaarschijnlijk een goed seksleven.

Wil je weten wat het internet over jouw seksleven weet? Lees dit artikel dan even >

Reageer op artikel:
OH YES! 7 tekenen dat het wel goed zit met je seksleven
Sluiten