Sterre Touw
Sterre Touw Gezondheid 15 december 2017

Hilarisch: deze oma kocht zonder het door te hebben nogal ‘kinky’ kerstballen

De 74-jarige oma van Alex Bermingham dacht leuke glitterpaarse kerstdecoratie voor haar kerstboom te hebben uitgekozen. We snappen wel waarom, want aan de buitenkant zien ze er hartstikke leuk en feestelijk uit. Toch bleken de kerstballen niét helemaal wat ze verwacht had.

Toen haar kleindochter de ballen in de boom zag hangen, had ze gelijk door dat er iets niet klopte. De plastic ballen hadden twee kanten en waren bedoeld om open te maken. Ze besloot de kerstbal open te maken en wat kwam eruit? Een felpaarse glitterstring! Iets wat oma niet van te voren verwacht had. De kerstversiering pakte dus onbedoeld iets te ‘kinky’ uit voor oma. En dat zorgden voor een hoop tranen van het lachen bij haar kleindochter.

LEES OOK: Mensen die hun huis uitbundig versieren met kerstverlichting zijn sociaal en open 

Paarse string

In een tweet met foto’s van de kerstballen voor en na het openen, schreef Alex: ‘Mijn 74-jarige oma had nieuwe kerstballen in de Dunnes Store gekocht. Ik kwam erachter dat in een van  haar nieuwe kerstballen, zonder haar medeweten, een paarse glinsterende string zat. Ik wens iedereen een kinky kerst deze vakantie!’ Als we bedenken hoe het gezicht van de oma eruit moet hebben gezien, liggen we net als Alex op de grond van het lachen. Het zal je oma maar zijn.

Reageer op artikel:
Hilarisch: deze oma kocht zonder het door te hebben nogal ‘kinky’ kerstballen
Sluiten