Kids 11 okt 2017 Susan Dalstra

Oma koopt per ongeluk een wel heel ongepast boek voor haar kleinkind

Het boek If Animals Could Talk ziet er aan de buitenkant uit als een vrolijk kinderboek, maar blijkt dat allesbehalve zodra je het openslaat. Dat had deze oma alleen niet helemaal in de gaten toen ze haar 6-jarige kleinkind het boek cadeau gaf. 

‘Ik heb het niet meer. Mijn moeder kocht dit boek voor mijn 6-jarige en ik heb haar net gebeld met de vraag of ze het boek überhaupt heeft opengeslagen. Had ze niet gedaan’, schrijft moeder Tiffany op Twitter. Het boek If animals could talk staat namelijk barstensvol tekeningen van dieren die de meest schunnige taal uitslaan. ‘Ik kon niet eens meer uit m’n woorden komen toen ik haar belde. Jongens, dit boek is fantastisch.’

Ook om te gieren: deze kindertekeningen die je echt niet op de koelkast wil hangen

Popsugar

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Oma koopt per ongeluk een wel heel ongepast boek voor haar kleinkind
Sluiten