Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 24 mei 2017

Oma stuurt felicitaties naar verkeerd nummer en wat er dan gebeurt is prachtig

Een Amerikaanse oma met de naam Opal wist niet wat haar overkwam toen ze ontzettend lieve berichtjes naar haar kleinkind stuurde om haar te feliciteren met haar verjaardag. Opal stuurde ze namelijk naar een verkeerd nummer. Degene die de berichtjes uiteindelijk ontving stuurde alleen wel een heel bijzondere reactie terug.

Toen Jen Deaderick vier berichtjes achter elkaar binnenkreeg, en zag dat iemand Happy Birthday voor haar ‘zong’, wist ze dat diegene z’n berichtjes naar een verkeerd nummer had gestuurd. Ze had immers geen kind dat op die dag jarig was. Jen stuurde daarom netjes terug dat Opal waarschijnlijk de verkeerde te pakken had. Opals reactie: ‘Sorry. Heb een gezegende dag.’ Waar de meeste mensen hier zouden afhaken, begon het juist tussen deze twee mensen.

Gezegende dag

Toen Jen de berichtjes las, moest ze namelijk aan haar eigen oma denken, en besloot daarom een gericht berichtje terug te sturen aan Opal. ‘Mijn naam is Jen, en ik ben in de veertig jaar oud. Mijn verjaardag is in juli en ik zou zo graag willen dat ik nog steeds een oma had die mij van dit soort lieve berichtjes stuurt.’ In een tweede bericht stuurt ze er achteraan: ‘Je hebt me al een gezegende dag bezorgd. Bedankt daarvoor! Wens Samiya een gelukkige verjaardag van mij.’

LEES OOK: Moeder sms’t bevalling naar verkeerd nummer en krijg een briljante reactie

Een grote familie

De reactie van oma Opal was de allerliefste ooit: ‘Jen, het lijkt me fantastisch om deze berichtjes op je verjaardag naar je toe te sturen in naam van je oma. We zijn immers allemaal familie!’ Jen was op haar beurt heel blij met het berichtje van Opal: ‘O, mijn god! Dat zou geweldig zijn! Mijn verjaardag is op 3 juli. We zijn inderdaad allemaal een grote familie.’ ‘Ja Je, ik schrijf je verjaardag op mijn kalender’, schreef Opal terug.

‘Liefs, je geadopteerde oma’

Om Opal een beeld te geven van Jen, stuurde ze haar een babyfoto van zichzelf met haar moeder, oma en overgrootmoeder. Het gesprek wordt steeds persoonlijker en superschattig. Als hun gesprek eindigt, sluit Opal haar laatste berichtje af met de tekst: ‘liefs, je geadopteerde oma Opal’. Té schattig toch!?

Oeps! 11 verjaardagstaarten die gruwelijk mislukt zijn (maar wel grappig)

Reageer op artikel:
Oma stuurt felicitaties naar verkeerd nummer en wat er dan gebeurt is prachtig
Sluiten