Omarm je innerlijke Ariel met deze zeemeermin deken

Geef ons een uur op de bank met een dekentje, een reep chocola binnen handbereik en een dampende cappu en we zijn bereid alles voor je te doen. Om deze zeemeermin deken wordt zeker gevochten in een huis met dochters. Voor de jongens hebben we een haaienversie.

Eigenlijk heb ik nooit begrepen dat Ariel haar geweldige schubben staart en schelpen-beha aan de wilgen wilde hangen voor een – oké, dat wel – knappe prins met wie ze dan weer niet kon praten. Zeemeerminnen hebben een aantrekkingskracht op jonge meisjes en eerlijk gezegd kan ik ook niet wachten tot ik op de bank kan liggen met een warm en kleurrijk exemplaar om mijn benen gedrapeerd. Wat de man ervan vindt als hij mij zo op de bank aantreft weet ik niet, maar als ik hem beloof dat ik – na het afwerpen van mijn schubben – in absolute stilte verliefd op hem zal zijn en voor hem zal zorgen accepteert hij deze guilty pleasure vast!

Als een ware Ariel op de bank chillen

Je koopt de zeemeerminnen deken al voor een klein bedrag online, er zijn ook wat duurdere mooie wollen exemplaren te koop. Ben je van het type ‘Ik draai mijn hand niet om voor wat avondjes breien’ dan kun je hem ook zelf maken. Een tutorial vind je hier.

Hoe schattig als je dochtertje zich verwarmt onder dit zeegroene exemplaar

Sprei en sluit en sprei en sluit

Voor de zeer doorgewinterde DIY breikoningin of je koopt ‘m op Etsy

Je koopt de mooiste dekens op Etsy (zoek op mermaid blanket), bij ASOS of bij DealBanana.

Wil je voor een stoerdere variant gaan voor jongens dan kun je de haaienversie in huis halen. Moet ‘ie niet met Ariel in de clinch gaan liggen natuurlijk.

Haai, haai

LEES OOK: Shopping: mode voor kleine zeemeerminnen

Reageer op artikel:
Omarm je innerlijke Ariel met deze zeemeermin deken
Sluiten