Sterre Touw
Sterre Touw Erop uit 20 december 2017

Grootste ondergrondse trampoline is hét gezinsuitje voor durfals

Er ligt er vast wel eentje in je achtertuin. Kinderen zijn er dol op: trampoline springen. En ontken maar niet dat jij het af en toe ook nog heel leuk vindt om even lekker te springen. Dan moet je nu even opletten, want deze ondergrondse trampoline is voor zowel kinderen als ouders next level. 

Als je wil kijken of je de salto nog steeds zo goed kunt als vroeger of gewoon even lekker wil springen, is dit een ideaal uitje voor jou en je kinderen. Je moet er alleen wel een tripje voor boeken.

LEES OOK: Deze vader bouwde een achtbaan voor zijn kids

Ondergrondse trampoline

Als je dacht dat het om een gewone trampoline – maar dan onder de grond – ging, dan heb je t mis. Het is namelijk een heel trampolineparadijs midden in een grot in Wales. Er hangen drie enorme trampolines boven elkaar en zijn met elkaar verbonden door een soort trappen. De trampolines hangen zo’n 54 meter hoog in de grot. Als je niet last hebt van hoogtevrees is het een ideale plek om even lekker met je kinderen rond te kunnen springen. Of gewoon zelf, als je een keertje een tripje maakt naar Wales.

 

Een avontuur voordat je er bent

Het is niet voor niets in een grot gebouwd, dus dat betekent dat je eerst ver naar beneden moet gaan. Je legt voordat je de trampolines bereikt eerst een tocht af door een donkere en vochtige mijn. Spannend! Uiteindelijk kom je in een immens grote grot en zie je de trampolines voor je opdoemen. De verschillende kleuren lampen maken het een extra gave ervaring. Weest niet bang dat je iets overkomt, want je krijgt gewoon een helm en een beschermende overall aan. Voor maar  €22,- kun je een uur lang de longen uit je lijf springen in die super spannende trampolineparadijs!

LEES OOK: Trampolines: superleuk, maar wel oppassen!

Reageer op artikel:
Grootste ondergrondse trampoline is hét gezinsuitje voor durfals
Sluiten