Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 4 november 2015

Onderhandelaar of complimentjesgever: Wat voor soort bedtreuzelaar is jouw kind?

Op het moment dat je kids naar bed moeten, hebben ze ineens dorst, overláden ze je met complimenten of willen ze nog heel even langer tv kijken. ‘Ik vind je zo lief, mag ik nog even met je knuffelen?’ Herkenbaar ritueeltje? Netflix heeft daar wat op gevonden.

Netflix onderzocht de meest gehoorde smoesjes voor het slapengaan, en het bleek dat zes op de tien ouders gemiddeld bijna twintig minuten spenderen aan onderhandelen, voordat hun treuzelkontje eindelijk onder de wol ligt. Voor dit onderzoek werden 7.277 ouders met kinderen tussen twee en tien jaar, uit de landen Amerika, Engeland, Frankrijk, Canada, Australië, Brazilië en Mexico ondervraagd. Uit het onderzoek kwamen ook de verschillende treuzeltypes. Is jouw kind een Hartenbeertje of toch een Vissenpoot?

Bron: Netflix

Dinotrux

Vanaf vandaag staan er drie speciale afleveringen van Dinotrux online, en die duren per stuk maar vijf minuten. De ultieme win-winsituatie dus: je kind denkt dat hij de discussie gewonnen heeft, en jij weet zeker dat hij over vijf minuten richting de slaapkamer vertrekt. De speciale afleveringen bestaan uit de ‘vijf favoriete minuten’ van Dinotrux en zijn speciaal gecreëerd op basis van de favoriete momenten van kinderen uit de serie.

Tot welke categorie behoort jouw kind? Reageer op onze Facebook!

Hoe zit het met jouw serieverslaving? Hier kun je uitrekenen hoeveel uren/dagen/weken jij al aan het kijken van series hebt besteed >

Reageer op artikel:
Onderhandelaar of complimentjesgever: Wat voor soort bedtreuzelaar is jouw kind?
Sluiten