10 x waarom het oké is om als vrouw een one night stand te hebben

Een one night stand hoort thuis op ieders bucketlist, zowel van mannen en vrouwen. Want waarom is het wel oké voor mannen om roekeloze seks te hebben, maar worden vrouwen erop aangekeken? Anno 2019 hoeft dit geen dingetje meer te zijn, want:

1. Aantrekkingskracht

Hoezo worden vrouwen snel verliefd? Ook vrouwen kunnen een man tegen ‘t lijf lopen die enkel lust bij hen opwekt. En hier is helemaal niets mis mee. Seksuele aantrekkingskracht hoort nu eenmaal bij de natuur.

2. Avontuur

Misschien ben je je wilde haren allang kwijt, maar een avontuurtje kan nieuwe energie in je leven blazen. Een one night stand zit namelijk vol passie en spanning.

Lees ook: Venus vs Mars: het verschil tussen mannen en vrouwen na de seks

3. No pressure

Hoewel een eerste keer onwijs spannend kan zijn, weet je bij een one night stand dat het niet alleen de eerste, maar ook de laatste keer zal zijn dat je met de hunk in kwestie het bed in zal duiken. De druk om te presteren verdwijnt als sneeuw voor de zon.

4. Or shame

Was je bij je vorige (bed)partners een tikkie terughouden – al was het alleen in het begin – en durfde je je wilde sexy kant niet aan hen te tonen? Deze gast zie je toch nooit meer, dus gooi al je remmen los!

5. All about you

Seks bestaat uit geven en nemen, maar het is niet erg als je dit keer zorgt dat jullie vrijpartij volledig om jou draait. Van je favoriete voorspel tot standje en erogene zones; laat hem weten hoe jij het wil hebben.

Lees ook: Een echte muziekliefhebber? Dan heb je een beter seksleven én ben je gezonder!

6. Zelfvertrouwen

Juist omdat je de touwtjes in eigen hand kan nemen voel je je op en top vrouw. Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost. En die seks glow de volgende ochtend is ook niet verkeerd ofcourse!

7. Lust

Over ‘de volgende ochtend’ gesproken… Je hoeft je geen zorgen te maken over een ontbijtje, telefoonnummers uitwisselen of hoe je eruit ziet. Een one night stand draait enkel om de lusten, en niet de lasten.

8. Schuld

Misschien ben je bang dat je je schuldig voelt na de seks. Of dat je spijt krijgt van deze beslissing. Maar waarom? Op hét moment wist je het zeker, je wilde maar één ding. Één keertje buiten het boekje gaan kan geen kwaad toch.

Lees ook: 3 redenen waarom je je verdrietig kan voelen na de seks

9. Bucketlist

Je moet alles een keer hebben geprobeerd in je leven… It’s as simple as that! 

10. Why not?

Need I say more? 

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
10 x waarom het oké is om als vrouw een one night stand te hebben
Sluiten