Eva Dusch
Eva Dusch 1. Categories 19 november 2015

Ongelooflijk! Deze jonge moeder maakt tentamen tijdens haar bevalling

Tussen het puffen, hijgen en schreeuwen door je belastingaangiften doen. Zie je het al voor je? Zoiets deed de 21-jarige Amerikaanse Tommitrise Collins. Terwijl ze op het punt stond een kindje te baren maakte ze nog even snel een tentamen.

Een twintig uur durende bevalling kon de jonge moeder niet tegenhouden haar tentamen psychologie te maken. Ze moést en zou het halen. Het kostte haar dan ook flink wat moeite en tijd, zo kon ze pas na vier á vijf uur de pijn aan de kant schuiven om fatsoenlijk de toets te kunnen maken. ‘Dan hoefde ik het later niet te doen en kon ik direct genieten van mijn pasgeboren kindje’, vertelde Collins tegen de Amerikaanse zender Fox 5 Atlanta.

De foto’s, stiekem gemaakt door haar trotse zus Shanell Chapman, gaan inmiddels viral over heel Facebook. ‘Dat is nog eens prioriteiten stellen! Je hebt elke drie minuten een wee en nog doe je je psychologie-examen!’, luidt het onderschrift. Blijkbaar gingen beide taken prima naast elkaar, want op 12 november is er een gezond meisje geboren genaamd Tyler Elis. Zo zie je maar: vrouwen zijn gemaakt om te multitasken.

Zo behandel je een vrouw die voor het eerst moeder is>

Reageer op artikel:
Ongelooflijk! Deze jonge moeder maakt tentamen tijdens haar bevalling
Sluiten