Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids februari 20, 2017

Onvoorstelbaar: stel ‘krijgt’ vier kinderen in vierentwintig uur

Eerder schreven we over een stel dat binnen tien maanden twee kinderen kreeg. Als je dacht dat dat een record was, dan heb je het verhaal van Kaley Carling en haar man nog niet gelezen. Zij kregen vier kinderen in vierentwintig uur.

Weliswaar niet via de normale weg, maar door ze te adopteren. In de geschiedenis van adopties is dit een recordje. Kaley en haar man zorgden al een jaar lang voor twee meisjes, en adopteerden daar later nog twee kindjes (een tweeling) bij. De eerste twee meisjes waren nog niet officieel geadopteerd, maar ook die adoptie was precies rond toen ze de tweeling kregen.

Het hield niet op

‘Onze reis naar deze dag is heel lang geweest’, vertelt Kaley op Reddit. ‘We hebben keer op keer met tegenslagen als gezondheidsproblemen, onvruchtbaarheid, mislukte adopties, de dood en veel hartzeer te maken gehad.’ Sh*t die zo gek is dat je het niet eens kunt bedenken. Het leek alsof het nooit ophield. We delen ons verhaal, om mensen die in hetzelfde schuitje zitten hoop en moed te geven om door te zetten. Als je het gevoel hebt dat je wil opgeven, doe dat niet. Aan het eind van het verhaal is het het allemaal waard.’

LEES OOK: Ongelooflijk. Deze dingen kreeg een moeder met adoptiekinderen te horen

Droom

Kaley en haar man hebben allebei reumatische artritis, waardoor zwanger worden extra moeilijk is. In plaats van blijven proberen, stelden ze zich beschikbaar als adoptie ouders. Toen hun twee meisjes Haven (nu 2 jaar oud) en Indie (nu 14 maanden oud) officieel bij hen thuis in Utah kwamen wonen, werden ze gebeld dat ze in aanmerking kwamen voor de adoptie van nog twee kindjes, de tweeling Sunny en Wesley (nu 9 maanden oud). ‘Het was mijn droom als een tiener om kinderen te adopteren. Nu hebben we er vier’, aldus Kaley.

Hartverwarmend! Deze kinderen zijn zo blij op de dag van hun adoptie

Bron hoofdbeelden: Reddit

Reageer op artikel:
Onvoorstelbaar: stel ‘krijgt’ vier kinderen in vierentwintig uur
Sluiten