Ook – of juist – in je vakantie relaxt aan yoga doen met deze 3 tips

Sommige aspecten uit je dagelijks leven neem je graag mee op vakantie. Neem yoga. Even een moment voor jezelf, en je hoofd leegmaken in de frisse buitenlucht en een mooie omgeving heeft nog éxtra effect ook. 3 tips van Marlies van Bijzonder Plekje:

[STAP stap=”1″]

Yoga Bee

In Downward-Facing Dog-houding staan, terwijl je een zuivere zeebries inademt: als je daar niet zen van wordt… En anders probeer je de appelgaard of – als het regent – de mooie yogastudio op het terrein van Camping Yoga Bee in Zeeland. Logeren doe je in een van de mooie, gepimpte caravans of een luxe safaritent. ’s Avonds ga je voor een goede vegetarische maaltijd in het restaurant. Hoef je verder nergens meer aan te denken.

[STAP stap=”2″]

Lemeler Esch

Nooit yoga gedaan? De lessen deze zomer op natuurcamping De Lemeler Esch in het super mooie Vechtdal bij Ommen, zijn ook voor beginners. Ontdek hoe lekker het is om je dag te beginnen of juist afsluiten met een zonnegroet middenin de natuur. Anderhalf uur lang je hoofd leegmaken en tot rust komen: wat zul jij diep slapen. Na deze vakantie ben je gegarandeerd relaxter dan ooit.

[STAP stap=”3″]

Spanje

Bij Finca de la Fuente slaap je in een authentieke, Mongoolse yurt, van waaruit je door het ronde open dak de heldere sterrenhemel ziet. Overdag zit je tussen de sinaasappel- en olijfbomen, met uitzicht op de bergen en zee. Het is de perfecte stek voor een time out. Onthaasten en tot jezelf komen kost hier geen enkele moeite, al kan een fijne yogales of een mindfuldag in Spaanse sferen je wel een handje helpen. Ook hier word je op en top verwend met lekker, gezond eten dat met liefde en aandacht wordt bereid.

Reageer op artikel:
Ook – of juist – in je vakantie relaxt aan yoga doen met deze 3 tips
Sluiten